Спосіб отримання
Природні ароматичні екстракти складаються з ароматизаторів і натуральних смакових речовин.
функція
якість
Сировина сертифікована ECOCERT Greenlife відповідно до стандартів ECOCERT екологічної й органічної косметики, доступних на http://cosmetiques.eccert.com.
100% від загальної кількості інгредієнтів мають природне походження
97,2% від загального числа інгредієнтів органічного хліборобства
Термін придатності до 10/2025
концентрація
Вміст алкоголю: 92% об.
Країна походження
Франція
культура
Органічні, завірений Ecocert Greenlife згідно зі стандартом Ecocert доступні на http://cosmetiques.ecocert.com
композиція
Аромат натуральний ананасовий (включно з натуральним екстрактом ананаса) на органічному носії алкоголю
презентація
Упакований у скляній скляній пляшці з codigoutte
сортувальні Інструкції з паковання
органолептичні властивості
- Зовнішній вигляд : рідина
- Цвет: безбарвний
- Запах: екзотичний, пікантний і фруктовий, дуже правильний запах свіжого ананаса
- Смак: типовий ананаса
- Цвет: безбарвний
- Запах: екзотичний, пікантний і фруктовий, дуже правильний запах свіжого ананаса
- Смак: типовий ананаса
Температура спалаху
15 ° C
умови зберігання
Для того, щоб зберегти аромати в найкращих умовах, ми рекомендуємо вам зберігати ваші ароматичні екстракти, захищеному від світла та прохолодний, якщо це можливо в холодильнику тримати їх у недоступному для дітей місці.
ПРИЛОЖЕНИЙ | СКЛАДНІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ | ДОБАВЛЕННЯ В ГОТОВИЙ ПРОДУКТ | ВИКОРИСТАННЯ КОСМЕНТИЧНИХ РЕЦЕПТІВ |
---|---|---|---|
|
СВІЙСТВА
Фруктово 100% натуральний характерний свіжий ананас.
ВИКОРИСТАННЯ
|
|
|
запобіжних заходів
- Зберігати в недоступному для дітей місці .
- Містить спирт (92% об'єму) Тримати якнайдалі від джерел загоряння, не використовувати у свічок.
- Уникати потрапляння в очі, не застосовувати чисті на шкірі. Підтримувати належний дозування.
- Не ковтати чистий продукт — використовується в кулінарії у разі за умови, що вони розбавлені в достатнього ступеня.
- Завжди робіть заявку на тестовій підготовки в ліктьовому суглобі, принаймні за 48 годин перед використанням.
- Містить спирт (92% об'єму) Тримати якнайдалі від джерел загоряння, не використовувати у свічок.
- Уникати потрапляння в очі, не застосовувати чисті на шкірі. Підтримувати належний дозування.
- Не ковтати чистий продукт — використовується в кулінарії у разі за умови, що вони розбавлені в достатнього ступеня.
- Завжди робіть заявку на тестовій підготовки в ліктьовому суглобі, принаймні за 48 годин перед використанням.
НА ПРАКТИКІ
ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ
ВИДИ ВИКОРИСТАННЯ
ПРОЦЕДУРА
НА КУХНЕ Додати 0,2 до 0,5% ароматичних екстракту у вашому препараті, від 2 до 5 мл (приблизно 1⁄2 до 1 чайної ложки) на 1 л препарату.
Ароматичний екстракт додають максимально можливого ступеня холодний або прохолодний до кінця підготовки, але він також може бути нагрівний за потреби, він може бути увімкнений перед приготуванням до торта рідкого тіста, кекси... Ароматичний екстракт може бути доданий до молока перед ферментацією у разі отримання кислого молока.
ОТ 0,3 ДО 10%
Звичайна доза: 0,5 2% (від загальної ваги препарату) |
0,8 | ||
1 МЛ = 58 КАПЕЛЬ | РОЗМОВИНІ В ВОДІ | ||
НЕРАСТІМНІ В МАСЛЕ
(Диспергується в оліях і бальзамів) |
РОЗТОВАНІ В СПІРТЕ |
- (Расеювання)
дози:
|
Ароматичний екстракт додають максимально можливого ступеня холодний або прохолодний до кінця підготовки, але він також може бути нагрівний за потреби, він може бути увімкнений перед приготуванням до торта рідкого тіста, кекси... Ароматичний екстракт може бути доданий до молока перед ферментацією у разі отримання кислого молока.
Загальна сума остаточної формули | 1% ароматичного екстракту | 2% ароматичного екстракту | 5% ароматичного екстракту |
---|---|---|---|
~ 30 мл | 0,30 г | 0,3 г | 1,5 г |
~ 50 мл | 0,50 г | 1,0 г | 2,5 г (2,2 мл) |
~ 100 мл | 1,0 г | 2,0 г (1,7 мл) | 5,0 г (4,3 мл) |
~ 250 мл | 2,5 г (2,2 мл) | 5,0 г (4,3 мл) | 12,5 г (10,9 мл) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 296 ₴