Спосіб отримання
Природні ароматичні екстракти складаються з ароматизаційних препаратів і натуральних смакових речовин.
Ароматизатори є екстракти, отримані з натуральних продуктів. Природні ароматичні речовини представляють собою речовини, отримані фізичними, ферментативними або мікробіологічних процесів із матеріалів природного походження. Ці ароматичні екстракти не містять смакову молекулу синтетичного походження.
функція
гурманом запах косметичний і кулінарний натуральний ароматизатор
якість
100% натуральний
концентрація
Вміст алкоголю BIO: 30% об.
Країна походження
Франція
культура

Виготовляється з органічного хліборобства, завіреної Ecocert FR-BIO-01
Органічна сертифікована Ecocert FR-BIO-01
INCI позначення
парфуми
композиція
натуральний ароматизатор Кармель (зокрема органічного карамелі) на органічному носії спирту
презентація
Упакований у скляній скляній пляшці з codigoutte
сортувальні Інструкції з паковання
органолептичні властивості
- Зовнішній вигляд: хмарна рідина
- Цвет: коричневий бурштин
- Запах: інтенсивний карамельний, гарячий і солодкий
- вкус : солодкий, характерний карамельний
- Цвет: коричневий бурштин
- Запах: інтенсивний карамельний, гарячий і солодкий
- вкус : солодкий, характерний карамельний
Температура спалаху
26 ° C
умови зберігання
Для того, щоб зберегти аромати в найкращих умовах, ми рекомендуємо вам зберігати ваші ароматичні екстракти, захищеному від світла та прохолодний, якщо це можливо в холодильнику тримати їх у недоступному для дітей місці.
ПРИЛОЖЕНИЙ | СКЛАДНІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ | ДОБАВЛЕННЯ В ГОТОВИЙ ПРОДУКТ | ВИКОРИСТАННЯ КОСМЕНТИЧНИХ РЕЦЕПТІВ |
---|---|---|---|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
СВІЙСТВА
Карамельний аромат 100% натуральний , з дуже мало калорій!
ВИКОРИСТАННЯ
Для аромату всі різновиди препаратів, особливо десерти:
|
|
|
НА ПРАКТИКІ
ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ
ВИДИ ВИКОРИСТАННЯ
НА КУХНЕ
Додати 0,2 до 0,5% ароматичних екстракту у вашому препараті, від 2 до 5 мл (приблизно 1⁄2 до 1 чайної ложки) на 1 л препарату.
Ароматичний екстракт додають максимально можливого ступеня холодний або прохолодний до кінця підготовки, але він також може бути нагрівний за потреби, він може бути увімкнений перед приготуванням до торта рідкого тіста, кекси... Ароматичний екстракт може бути доданий до молока перед ферментацією у разі отримання кислого молока.
![]() |
ОТ 0,3 ДО 10%
Звичайне дозування: від 0,5 до 2% (від загальної ваги препарату) |
![]() |
1.1 |
![]() |
1 МЛ = 33 КАПЕЛЬ | ![]() |
РОЗМОВНІ В ВОДІ |
![]() |
НЕРАСТІМНІ В МАСЛЕ
(дисперговані батерс і бальзами) |
![]() |
РОЗТОВАНІ В СПІРТЕ |
-
-
-
-
-
-
(Расеювання)
-
-
-
![]() |
дози:
|
Ароматичний екстракт додають максимально можливого ступеня холодний або прохолодний до кінця підготовки, але він також може бути нагрівний за потреби, він може бути увімкнений перед приготуванням до торта рідкого тіста, кекси... Ароматичний екстракт може бути доданий до молока перед ферментацією у разі отримання кислого молока.
Загальна сума остаточної формули | 1% ароматичного екстракту | 2% ароматичного екстракту | 5% ароматичного екстракту |
---|---|---|---|
~ 30 мл | 0,30 г | 0,3 г | 1,5 г |
~ 50 мл | 0,50 г | 1,0 г | 2,5 г (2,2 мл) |
~ 100 мл | 1,0 г | 2,0 г (1,7 мл) | 5,0 г (4,3 мл) |
~ 250 мл | 2,5 г (2,2 мл) | 5,0 г (4,3 мл) | 12,5 г (10,9 мл) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 225 ₴