Рідинна екстракція та рафінування
Ботанічна назва
виноград культурний
Ботанічний сім'ї
Vitaceae
якість
100% чистий і натуральний
Країна походження
Іспанія
культура
звичайне сільське господарство
окисний потенціал
сортувальні Інструкції з паковання
дата виготовлення
Апресія 2015 р. (серія QHV0100), Intern 2015 р. (серія QHV0258) і травня 2016 (лот RHV0074)
Найкраще використовувати до кінця
Апель 2017 (лот QHV0100), Moveling 2017 (лот QHV0258) і травень 2018 (багато RHV0074)
На етикетці, номер партії дотримуються письма із зазначенням серії кондиціонування.
органолептичні властивості
- Зовнішній вигляд: густа олійна рідина
- Цвет: жовтий зелений
- Запах: нейтральний
- Touch: суха. Він швидко проникає в шкіру, не залишаючи жирної плівки.
щільність
0,91 - 0,93
кількість омилення
188-194
композиція
Склад жирних кислот - на стадії газової хроматографії OT QHV0100:
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (51,11%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (24,28%)
- насичених жирних кислот (SFA): пальмітинова кислота (7,48%), стеаринова кислота (4,01%)
Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії QHV0258 :
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (64,26%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (20,88%)
- насичених жирних кислот (SFA): пальмітинова кислота (8,24%), стеаринова кислота (5,43%)
Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії RHV0074 :
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (56,67%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (25,91%)
- насичених жирних кислот (SFA): пальмітинова кислота (7,05%), стеаринова кислота (3,74%)
|
СВІЙСТВА
|
|
СВІЙСТВА
|
Характеристики
Основні | |
---|---|
Об`єм | 10 мл |
Інформація для замовлення
- Ціна: 446 ₴