Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Чорного кмину ((Nigella sativa L),250 мл

875 ₴

  • В наявності
  • Код: 00582
Рослинна олія Чорного кмину ((Nigella sativa L),250 мл
Рослинна олія Чорного кмину ((Nigella sativa L),250 млВ наявності
875 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Цю олію отримують із непросмажених зерен через одноразове холодного пресування. 
Олія кмину має антисептичну, антибактеріальну, розсмоктувальну, протизапальну та противірусну дію на шкіру обличчя. Вона допомагає зупинити й усунути будь-які запальні процеси шкіри, і сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин.
Крім того, олія чорного кмину має ще ефективну протигрибкову дію й може використовуватися в лікуванні грибкових захворювань шкіри.


Застосування олії чорного кмину добре допомагає у вилікуванні всіх видів дерматиту, екземи, псоріазу, лишаю, бородавок і багатьох інших захворювань шкіри.
Також він є досить ефективним засобом у разі вугрової висипки й алергічних реакцій на шкірі обличчя.


Інші корисні властивості та дії олії кмину — це підвищення пружності, еластичності та захисного імунітету шкіри, глибоке очищення її пор, а також зняття набряклості обличчя.


 

 

Nigella sativa L.

Синоніми: Чорнушка посівна, черночка звичайна, нігела, чорний коріандр, римським коріандр, чорний лук, Крешджирака (санскр.), Калінджі, Калонджі, Упакунчика (інд.), Хабат-альбарака (Нabat al-baraka, Єгипетська, "блазловне насіння"), Аль-камін (Ал-kamoun, Лівія), Аль-ката (Al-qahta, EN), Аль-санудж (Al-snoudj, Алжир), Аль-шуніз (Al-shounоz, Іран). Народні назви: ганус, мацок, клин чорний, тимон чорний, чорняха.

Метод отримання:

холодне пресування з насіння
Характеристика:  текуча оліїста рідина.
Колір: коричнево-зелений.
Запах: спецій, характерний.

Застосування:

у засобах anti-age для всіх типів шкіри, особливо сухої та чутливої;
у засобах для лікування шкіри голови, у разі випадання волосся;
акне;
мікози;
экзема;
псоріаз;
порізи; тріщини;
сонячні опіки;
алергічні дерматити;
нейродерміт;
виразки, рубці;
астма;
астматоїдні бронхіти; 
застудні захворювання;
у разі захворювань нервової системи;
порушення травлення;
метеоризм;
запалення, болі в м'язах

Олія кмину має антисептичну, антибактеріальну, розсмоктувальну, протизапальну та противірусну дію на шкіру обличчя. Вона допомагає зупинити й усунути будь-які запальні процеси шкіри, і сприяє прискоренню регенерації її пошкоджених клітин.
Крім того, олія чорного кмину має ще ефективну протигрибкову дію й може використовуватися в лікуванні грибкових захворювань шкіри.

Застосування олії чорного кмину добре допомагає у вилікуванні всіх видів дерматиту, екземи, псоріазу, лишаю, бородавок і багатьох інших захворювань шкіри.
Також він є досить ефективним засобом у разі вугрової висипки й алергічних реакцій на шкірі обличчя.

Інші корисні властивості та дії олії кмину — це підвищення пружності, еластичності та захисного імунітету шкіри, глибоке очищення її пор, а також зняття набряклості обличчя.

Методики зовнішнього застосування: У чистому вигляді або в суміші з іншими оліями для масажу у разі спазмів і судом м'язів. Місцеві аплікації у разі подразнення шкіри. У масках для волосся. У формі крапель у ніс, добавки в їжу та масажу чинить інтенсивну протизастудну дію.

Внутрішнє застосування: Відновлює природний симбіоз кишкової флори, ліквідуючи явища дисбактеріозу та поставляючи активні протигрибкові, антибактеріальні й антивірусні ензими.

Лікувальна дія

Отже, олія черночки має антисклеротичну, судинорозширювальну дію, формує гемостатичну рівновагу, плюс відновлює природний симбіоз кишкової флори, ліквідуючи явища дисбактеріозу та постачаючи активні протигрибкові, антибактеріальні та антивірусні ензими.

Чорний кмин у дерматології здатний перемогти будь-яку форму атипичного дерматиту, ідіосинкразії. Він відновлює шкірний імунітет, має потужну антиоксидантну дію, усуває застійні процеси шкіри.

Олія чорного кмину, як усі природні біостимулятори, зазвичай приймають курсом (від 3 до 6 місяців). Доросле дозування: по 20 крапель (1 чайна ложка) вранці натщесерце та ввечері через 1,5 години після їди. Для дітей до 16 років дозування 5 крапель на 4 роки життя. Заканчувати курс треба поступово, знижувати дозування на 1-2 краплі на день.

Застосування в косметиці

олія чорного кмину особливо часто використовується:
у складі різних масок і кремів для догляду за проблемною та жирною шкірою
у складі масок для догляду за волоссям
як складник очищувальних засобів для шкіри
як інгредієнт косметичних засобів, призначених для догляду за ніжною шкірою бюста та зони декольте
в складі антицелюлітних обгортань і масажних олій, призначених для антицелюлітного масажу
для вітамінного збагачення косметичних засобів для догляду за шкірою та волоссям (кремів, шампунів, бальзамів та ін.)

Необхідно зазначити, що через досить інтенсивну дію на шкіру олія чорного кмину не рекомендується використовувати з косметичною метою в чистому, нерозбавленому вигляді (виключення становить лише застосування олії чорного кмину на невеликих ділянках обличчя і тіла — у зонах локалізації вікових і мімічних зморщок, у зоні носо-губних складок, на невеликих ділянках запаленої, огрубілої або шкіри, що лущиться, тощо). У косметології «сильнодійна» олія чорного кмину найчастіше використовують у суміші з іншими косметичними оліями (оливковим, олією виноградних кісточок та ін.)

 

Характеристики
Основні атрибути
ДіяАнтиоксидантне
Інформація для замовлення
  • Ціна: 875 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner