Кошик
602 відгуків
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40

Олія Салового дерева ( батер) (Shorea robusta), 100 мл.

  • Під замовлення
  • Код: 00946
clockВідправка з 08 березня 2024

208 

+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Олія Салового дерева ( батер) (Shorea robusta), 100 мл.
Олія Салового дерева ( батер) (Shorea robusta), 100 мл.Під замовлення
208 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00

Опис

Ботанічна назваShorea robusta
Синоніми: шорої олива, салова олія, Sal Butter, Shorea Butter
Семейство: Диптерокарпові (Dipterocarpaceae)
Опис: Сал — дерево, що повільно росте, досягає 30-35 м заввишки й 2-2,5 м у діаметрі. У разі вологого клімату це вічно зелене дерево, за сухої частини листя опадає в період із лютого до квітень. На дереві сал виростають дуже смачні плоди, що схожі на велику полуницю, а всередині за твердою оболонкою ховаються руді сегменти з великою кісточкою і соковитою кислувато-солодкою м'якоттю.
Колір: жовтий
Запах: майже не має запаху
Використовувана частина рослини: Кісточки, містять 12-19% олії.
Метод отримання: холодний віджим
Зона вирощування: Шорея зісковзує в Північній, Східній і центральній Індії в мусонних лісах. Салові дерева створюють рідкісні салові ліси в тропічній Індії.
Характеристика
Температура плавлення: 34 - 38°C
Число омилення: 178 - 192
Йодне число: 35-43

Хімічний склад
Жирнокислотний склад: 
Пальмітинова кислота (C16:0) — 4-7%
Стеаринова кислота (C18:0) — 41-47%
Олеїнова кислота (C18:1) — 37-43%
Лінолева кислота (C18:2) — 0-4%
арахінова кислота (C20:0) — 3-9%
Усього насичених — 48-63%
Усього мононенасичених — 37-43%
Усього поліненасичених — 0-4%

Косметичні властивості
Олія салового дерева застосовується в косметичній продукції, додає волоссю помітну та довготривалу шовковистість і блиск. 
Допомагає запобігти сухості шкіри, пом'якшує та зволожує її, перешкоджає появі зморщок. Очищає шкіру, захищає її від шкідливих чинників довкілля (сонця, вітру тощо), робить шкіру еластичною, гладкою і гарною. 
Завдяки своїй пластичності добре розпереджається по шкірі.

Інше застосування
Дерево, що належить до особливо цінних твердих порід. З нього виробляють меблі, будинки та інші споруди.

Методики застосування
Бальзами: 5-100% 
Кондиціонери для волосся: 3-7%
Лосьйони та крему: 4-8%
Мило: 3-6%

Інформація для замовлення

  • Ціна: 208 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner