Кошик
616 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Екстракт Центелла азіатська (Готу Кола) Біо (порошок) , 100г

203 

  • Немає в наявності
  • Код: 04127
Екстракт Центелла азіатська (Готу Кола) Біо (порошок) , 100г
Екстракт Центелла азіатська (Готу Кола) Біо (порошок) , 100гНемає в наявності
203 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кращий стимуляції вироблення колагену, цей порошок використовується для відновлення шкіри, затримує старіння шкіри і запобігає появі розтяжок.

Спосіб отримання: подрібнення листя

Використана частина рослини: листя

Ботанічна назва: Centella asiatica, також відомий як Готу Кола

Якість: 100% чистий, натуральний і органічний

Культура: Органічна, завірена Ecocert Greenlife згідно стандарту Ecocert

Країна походження: Індія

Презентація: Дрібнодисперсний гігроскопічний порошок. Від зеленувато-жовтого до коричневого кольору. Специфічного запаху. Допускаються злежані грудочки.

Розчинність: не розчинний в олії у воді (диспергується у водних емульсіях). Але, може бути використано в олійних бальзамах і в оліях твердих сумішей і у водних гідролата. У рідких оліях, перед застосування, потрібно струшувати.

Дозування: ВІД 2 ДО 20%

Попередньо екстракт потрібно розвести у воді.

Косметичні властивості:

Центелла азіатська – це індійське рослина, яка традиційно використовувалась місцевим населенням для лікування нервової системи і як загоювального кошти, а також як засіб проти прокази, слонової хвороби, шкірних захворювань.

Центелла азіатська стимулює вироблення колагену в шкірі і використовується в косметиці як загоює, регенеруючу і венотонізуючу засіб.

Властивості:

Азиатикозиды і тритерпени впливають на метаболізм сполучної тканини, підвищуючи синтез колагену та інших тканинних білків, модулируя активність фибропластов в судинній оболонці, а також стимулюючи утворення колагену навколо венозної оболонки.

- Таким чином, діючі речовини Центели азіатської покращують загоєння ран, з кращою епіталізації і нормалізацією околососудистой сполучної тканини, дозволяючи розвинути тонус і еластичність венозної оболонки.

Було відкрито, що при поганому в стані сполучної тканини, трітерпени здатні оновлювати колаген, якісно і кількісно, а також відновлювати щільність тканин та еластичність шкіри, покращуючи зовнішній вигляд шкіри.

Володіє ефектом проти псоріазу

Сапоніни попереджають надмірне формування рубцевої тканини, моделюючи і сповільнюючи надмірне утворення колагену в області рани і одночасно підвищуючи концентрацію антиоксидантів в рані

Дослідження підтверджують активність екстракту в лікуванні хірургічних післяопераційних швів, гангрени, травм, опіків, хронічних шкірних захворювань, виразок , а також прокази.

Центелла азіатська відіграє велику роль у попередженні і лікуванні венозної недостатності.

Ця рослина допомагає лікувати проказу і шкірний туберкульоз, оскільки хвороботворна бактерія покрита воскоподібне субстанцією, яку імунна система людини не може подолати, Центелла азіатська її розчиняє, допомагаючи таким чином, імунній системі зруйнувати бактерію.

Клінічні випробування показали здатність азиатикозидов значно прискорювати загоєння ран

Центелла азіатська показала прекрасні результати для лікування хворих з опіками другого і третього ступеня. Застосування екстракту дозволило зменшити або запобігти рубцевого зморщування і набрякання, спровокований інфекцією, а також запобігти утворення шраму, прискорюючи загоєння і зменшуючи фіброз

- Пошкоджена шкіра: загоєння ран, опіків

- Захворювання шкіри: екзема, псоріаз

- Догляд за шкірою, запобігання утворенню зморшок

- Покращує мікроциркуляцію: купероз, тьмяний колір обличчя

- Рубці і розтяжки на шкірі (запобігання та лікування)

- Целюліт, набряки

- Тонізує венозну і лімфатичну системи: тяжкість в ногах, варикоз, варикозні виразки

- Нормалізує метаболічні процеси та оновлення клітин

- Підтримує еластичність і цілісність колагенового матриксу

- Очищающение і відлущування

- Натуральний барвник

Використання:

- Маски, лосьйони, гелі, креми, скраби

- Засоби для старіючої шкіри обличчя

- Дезодоранти

- Антицелюлітні засоби

- Засоби для ванн

- Шампуні

- Лосьйони і гелі для гоління

- Барвник для кремів, молочка і гелів, засобів для тіла і волосся

- Пігмент для виготовлення декоративної косметики

Інше застосування:

Стимулює роботу імунної системи, сприяють зміцненню сполучних тканин і прискорюють регенерацію, сприятливо впливає на капілярний кровотік, покращує живлення клітин, знімає спазми судин, набряк і біль у кінцівках при флебітах. Сприяє зміцненню судинної стінки, підвищує її еластичність.

Для основних харчових і біологічно активних речовин, що містяться в Центелле азійських, не визначені рекомендовані рівні споживання при включенні їх до складу БАД до їжі. Величина добової дози визначена експериментально фірмами-виробниками та затверджено у відповідних органах нагляду виробництва і обігу БАД до їжі.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 203 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner