Спосіб отримання
Природне бродіння кокосового соку (без додавання, без додавання цукру) упродовж не менш ніж 8 місяців
Частина рослини витягнута
Сік квітів
Ботанічна назва
Cocos Nucifera
Ботанічна сім'я
Arecaceae
якість
оцет із 6% кислотністю, 100% натуральний, оцет сирий і "живий", з матір'ю , без підігрівання, харчовий
Країна походження
Філіппіни
культура
Органічний, сертифікований Ecocert FR-BIO-01
Інше ім'я
Кокосовий оцет
Позначення INCI
Cocos nucifera sap оцет
ЯКІСТЬОрганолептичні властивості
- Зовнішній вигляд : від злегка каламутної до дуже каламутної рідини, можливий коричневий осад на дні. Це розлад і цей депозит є природними та характерними для сирого оцту з «матертю».
- Колір : жовто-коричневий
- Запах : характерний для оцту, із солодкою округлою ноткою
- Смак : кислий, характерний для оцту, з м'яким нальотом
Умови консервації
Зберігати в закритому, захищеному від світла та тепла місці.
Основні атрибути | |
---|---|
Дія | Протизапальне |
- Ціна: 229 ₴