Кошик
481 відгук
ДОСТАВКА ПО ЄВРОПІ !!!  Ціна сайту + 23% (ПДВ) 
Интернет-магазин «Aroma-Zone»
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40

Рослинна олія Андироба (Carapa guaianensis ) BIO,100 мл.

  • Під замовлення, 14 днів
  • Код: 04012

396 грн

+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Рослинна олія Андироба (Carapa guaianensis ) BIO,100 мл.
Рослинна олія Андироба (Carapa guaianensis ) BIO,100 мл.Під замовлення, 14 днів
396 грн
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
Купити

Опис

Карапа гвінейська, bastard mahogany,crabwood, Сabirma de Guinea, bois rouge, carapa, andiroba,

Сімейство: Мелиевые (Meliaceae)

Метод отримання: Холодне пресування м'якоті підлоги. Вірджин. Нерафінована. Недезодорованим

Колір і запах: масло жовтуватого кольору, застигле в холодильнику, з приємним характерним горіховим запахом з нотою печива. Гіркого смаку.

Для масла андиробы характерно досить високий вміст вільних жирних кислот, що доходить до 20%

Крім традиційних жирних кислот, в маслі андиробы містяться трітерпени, таннины і алкалоїди — лимоноиды — андиробин і карапин. Терпенові сполуки відносять до групи мелиацинов. Один з мелиацинов — гедунин має свойст, схожі з протималярійною і протипаразитарну з'єднанням хініном.

У недавніх дослідженнях 2011-2012 року, доведено протиалергічну діюгедунина, яке реалізується за рахунок пригнічення міграції еозинофілів та активованих Т-лімфоцитів. (Ferraris, F., et al.)

Протизапальні та інсектицидні властивості, масло андиробы проявляє завдяки алкалоиду андиробину.

Властивості масла:

 

  • антисептичну;
  • антимікробну;
  • протизапальний;
  • противоаллернгическое;
  • пригнічує синтез жирних кислот;
  • стимулюючий кровообіг;
  • слабку аналгезуючу (знеболююче);
  • ранозагоювальний;
  • антипротозойное;
  • інсектицидний, акаріцидниє, репеллентное;

Масло андиробы швидко вбирається, залишаючи відчуття м'якості і гладкості.

Використання в косметиці:

  • Як компонент антицелюлітних програм, для профілактики целюліту і контролю над його прогресуванням; Ін вітро на культурі адипоцитах (жирових клітин), масло андиробы демонструє пригнічення синтезу жирних кислот, що пов'язують з інгібуванням активності ферменту глюкозо-6-фосфат дегідрогенази, необхідної для синтезу жиру.

% вводу від 0,1% до 100% жирної фази косметичного засобу.

  • У якості протизапальної та антимікробної добавки в будь-який косметичний засіб;
  • Як складова масажних сумішей для розігрівання м'язів;
  • Як складова масажних сумішей при тупих ударах, розтягненнях, м'язової втоми, невеликих гематомах;
  • Як добавка в засоби після гоління;
  • Як складова репелентів.

Запобіжні заходи:

Масло не для внутрішнього застосування. Рекомендований патч-тест при використанні масла в чистому вигляді у осіб з чутливою шкірою.

Норма введення: в якості добавки, в середньому до 20%

Терміни зберігання: 24 місяці в прохолодному темному місці

 

Інформація для замовлення

  • Ціна: 396 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner