Кошик
640 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

СО2 Екстракт ромашки німецької (блакитний),5 г

500 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 01238
clockВідправка з 06 серпня 2024
СО2 Екстракт ромашки німецької (блакитний),5 г
СО2 Екстракт ромашки німецької (блакитний),5 гПід замовлення
500 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис: Слабокуча маслянова маса від жовтувато-болотного до темно-болотного кольору, з воскуватими ввімкненнями з чітко окресленим характерним запахом

Склад: Терпеноїди (α, β-фарнезен, кубен, лідозен, сесквіфелландрен, спатуленол, бісаболол, хамазулен), жирні кислоти (меристинова, олеїнова, пальмітинова, тинолеїнова, стеаринова, ейкозанова), токофероли, фітостерини (кампестирол, амюриностеро, сітоло стилігмайстерол, моретинол, тараксастерол).

Спосіб отримання: Надкритична флюїдна екстракція природним діоксидом вуглецю, якщо немає неорганічних солей, без залишків розчинника, важких металів, відтворюваних мікроорганізмів.


СО2 екстракт Ромашки має протизапальну, ранозагоювальну, бактерицидну, спазмолітичну, заспокійливу дію. Відома фотозахисна ефективність екстрактів ромашки. У косметиці застосовується в препаратах дитячого асортименту (мило, креми, лосьйони), зубних пастах, кремах для обличчя та рук, губних помадах, засобах для засмаги, оліях для догляду за шкірою тіла, шампунях і ополіскувачах. Настій ромашки чинить легку фарбувальну дію на світле волосся, надаючи йому золотистий відтінок. Шкіра під дією відвару ромашки набуває особливої ніжності й оксамитності. 

У засобах для гігієни порожнини рота екстракт має антисептичну дію, знімає кровоточивість ясен, надаючи зміцнювальний ефект на стінки судин. Сприяє загоєнню дрібних пошкоджень слизової оболонки порожнини рота. Захищає від пародонтозу, гінгівіту, стоматиту та карієсу. Екстракт вноситься наприкінці технологічного процесу одночасно з додаванням парфумерної олії, барвника, запашника. Готова маса зубної пасти перемішується ще впродовж 5-10 хвилин і подається на фасування. При іншому способу виготовлення рекомендується додавати в сумішильну машину після перекачування туди водно-гліцеринового розчину, одночасно з додаванням крейди, під час постійної роботи зайва.

Для кремів екстракт Ромашки використовується як заспокійливий і антиалергенний компонент, забезпечує поживну дію крему для будь-якої шкіри обличчя й шиї. Екстракт вноситься наприкінці технологічного процесу одночасно з додаванням парфумерної олії, запашника.

У догляді за волоссям СО2 екстракт Ромашки забезпечує тонізувальний і пом'якшувальний ефект. Заспокоює суху шкіру голови, зменшуючи прояв лупи. 

  • Сфера застосування:
  • ― крему, лосьйони для чутливої та почервонільної шкіри;
  • ― бальзами та гелі для шкіри навколо очей;
  • ― бальзами після гоління;
  • — крем для рук і нігтів;
  • ― масажна олія;
  • ― шампуні та бальзами для волосся;
  • ― піна для ванн;
  • — дитяча косметика та ін.

 

Спеціальні вказівки:  тільки для зовнішнього застосування.

Рекомендації щодо застосування: 

  • В олійних сумішах можна просто розчиняти СО2 екстракт у базовій олії, або додавати в оливну сироватку або суміш олій (відведення до 0,2-0,5%, або 0,2-0,5 мл на 100 мл оливи)
  • У косметиці ручної роботи. У косметичні емульсії та креми СО2 екстракти вводяться на завершальній стадії, разом з іншими активними компонентами, за температури 35-45 °C. 
  • СО2-екстракти можна додавати в вже готові косметичні креми для посилення ефективності їхньої дії. 
  • Щоб ввести СО2 екстракт в засіб, що не містить олій, можна розчинити його у водорозчинній олії.
Характеристики
Користувальницькі характеристики
Колір зубної пастиБлакитний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner