Кошик
481 відгук
ДОСТАВКА ПО ЄВРОПІ !!!  Ціна сайту + 23% (ПДВ) 
Интернет-магазин «Aroma-Zone»
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40

Аромат Тропічне Манго , 10 мл

  • Під замовлення, 14 днів
  • Код: 04319

180 грн

+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Аромат Тропічне Манго , 10 мл
Аромат Тропічне Манго , 10 млПід замовлення, 14 днів
180 грн
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
Купити

Опис

 

Процес отримання

Суміш натуральних ароматичних речовин на основі натурального походження (масляна основа).
Природні ароматичні речовини можуть бути ефірними оліями або фракціями ефірних олій, або ж речовинами, отриманими з рослинної сировини з допомогою екологічних процесів, таких як ферментація або гідроліз.

Функція

Концентрований косметичний ароматизатор природного походження

Якість

100% натурального походження, складається з сировини, прийнятого Ecocert у складі органічної косметики.

Рідна країна

Франція (регіон Грасс)

Позначення INCI

Парфуми

Презентація

Розфасований в пляшки з янтарного скла з codigoutte.

 

 

ЯКІСТЬ

точка спалаху

62 ° С

Умови зберігання

Зберігати в пляшці з янтарного скла щільно закритому, захищеному від повітря і світла, при температурі нижче 25 ° C.

ВЛАСТИВОСТІ І ВИКОРИСТАННЯ

 
НЮХОВЕ ОПИС

Інтенсивно фруктовий цей натуральний аромат зачаровує нотами солодкого манго і соковитих тропічних фруктів .

 

Його інтенсивний аромат і хороша фіксація цінуються у складі гелів для душу, мило, бомби для ванн і пенящихся коштів . Його вишукані екзотичні нотки також творять чудеса при складанні всіх видів процедур, зокрема молочков для тіла, фруктових кремів або бальзамів , або навіть бальзамів для губ або помад з тропічними акцентами.

 

 

 
  ВИКОРИСТОВУЄ

Цей аромат дуже легко використовувати в якості інгредієнта в ваших косметичних препаратах:

  • Емульсії (креми, молочко, кондиціонери і маски для волосся)
  • Спінюють засоби (гель для душу, шампунь)
  • Гелі і лосьйони
  • Масла і бальзами
 
  ВИКОРИСТОВУЄ

Розчинний у спирті, цей аромат також буде ідеально розведений спиртової базою (наприклад, нейтральною ORGANIC Perfume Base), щоб привнести екзотичні фруктові нотки в парфумерну композицію або аромат приміщення. Він використовується в якості інгредієнта в ваших препаратах:

  • На спиртовій основі Парфуми
  • Ароматичні масла і бальзами
  • Композиції для стрижневого дифузора
ЗНАТИ

Цей косметичний ароматизатор не підходить для використання в електричних дифузорах, але ви можете використовувати його в мистерах для створення об'ємного аромату, додавши близько десяти крапель в резервуар для води.

 
 
 

Запобіжні заходи

- Не ковтати, використовувати тільки в косметичних цілях.
- Зберігайте в недоступному для дітей місці.
- Уникайте потрапляння в очі, не наносити на шкіру в чистому вигляді. Дотримуйтесь рекомендовані дозування.
- Певні природні сполуки, що містяться в цьому ароматі, можуть представляти ризик алергії у деяких чутливих людей, коли ароматизатор включений в косметичну композицію (відповідно до Регламенту ЄС по косметиці № 1223/2009): лімонен, ліналоол, цитронелол, гераніол, бензиловий спирт. , цитраль.
- Як правило, завжди перевіряйте нанесення препарату на ліктьову складку не менш ніж за 48 годин до його використання.
- Небезпечний. Дотримуйтесь заходів безпеки при використанні.
- Може викликати шкірну алергію. Викликає подразнення шкіри (ризик, пов'язаний з продуктом в чистому вигляді). Токсичний для водних організмів з довгостроковими наслідками (у разі масового розливу продукту в водні шляхи).
Номер UFI: EH30-50KX-U005-9H50.

 

.

 

 

НА ПРАКТИЦІ

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ
дозування ВІД 0,1 ДО 3%

(від загальної маси препарату)

Розчинний в емульсіях РОЗЧИННИЙ В ЕМУЛЬСІЯХ
Розчинний у вспенивающихся продуктах ДИСПЕРГУЄТЬСЯ У ВСПЕНИВАЮЩИХСЯ ПРОДУКТАХ щільність 1.0

(щільність відповідає густини при 20 ° C)

кількість крапель на 1 мл 1 МЛ = БЛИЗЬКО 30 КРАПЕЛЬ не розчинний у воді НЕ РОЗЧИННИЙ У ВОДІ

(додати диспергатор)

маслорозчинний РОЗЧИННИЙ В ОЛІЇ розчинний у спирті РОЗЧИННИЙ У СПИРТІ
 
 

Інформація для замовлення

  • Ціна: 180 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner