Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Абсолют Бальзамове дерево толу (Myroxylon balsamum), 10 мл.

253 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 01630
clockВідправка з 27 червня 2024
Абсолют Бальзамове дерево толу (Myroxylon balsamum), 10 мл.
Абсолют Бальзамове дерево толу (Myroxylon balsamum), 10 мл.Під замовлення
253 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назва: Myroxylon balsamum var. Balsamum
Синоніми: Toluifera balsamum, Balsamum tolutanum, B. americanum, Myrospermum toluiferum, Толуанський бальзам, Myroxylon balsamum var. genu
Сімейство: Бобові (Fabaceae) або Leguminosae
Опис: Високе тропічне дерево, зовні схоже на світоксилон. Бальзам отримують із надрізів на корі. Саме він є справжнім
Цвет: 1. Жовто-коричнева рідина. 2. Бурштинова рідина. Повільно застигає, утворюючи кристалічну масу. 
Аромат: 1. Солодкий, квітковий аромат і перцевий тон. 2. Насичений квітковий аромат
Метод отримання: Бальзам збирається з дерев. Спочатку він рідкий, потім застигає, утворюючи жовтогарячо-коричневу масу. Ароматична олія отримують із застиглого бальзаму методом дистиляції з парою або сухою дистиляцією. Також отримують гумоїд і абсолют
Використовувана частина рослини: 
Зона вирощування: Росте в Південній Америці, переважно у Венесуелі, Колумбії та на Кубі. Також культивується на заході Індії
Інші різновиди: У Південній Америці росте багато дерев споріднених видів, які теж дають бальзам
Клас: 
Характеристика:
Хімічний склад: Смола — 80%, олія — 20%, прилучіться коричної й бензойної кислот, терпенів, євгенолу та ваніліну.
α-фелландрен
бензилібензоат
бензилциннамат
фарнезол
бензойна кислота
коричнева кислота
гваякол
креозол
4-оксі-3-метоксиетилбензол 
Парова дистиляція:
кадинол 80%
кадинен 6%
інші сесквітерпіни
фарнезол
неролідол

Психоемоемоційна дія

Косметична дія
У домашніх умовах слугує прекрасним засобом догляду за шкірою, допомагає залічувати тріщини, висипки, виразки, рани, ефективний у разі екземи. 

Цілюща дія
Бальзам впливає на роботу слизової оболонки дихальних шляхів, тому його використовують для лікування хронічного катару, запальних процесів, бронхітів і ларингіту. Тинктура (настоянка) використовується для лікування тріщин сосків і губ, порізів, пролежнів тощо.

Дія: Розсмоктувальна, антисептична, бальзамувальна, відхаркувальна, стимулювальна.

Інше застосування
Застосовується як фіксатор і запашник в одеколонах, парфумах і під час виготовлення косметичних засобів (особливо твердих або сухих). Використовується і для приготування мікстури від кашлю, а також у кондитерському виробництві.

Методики застосування
- Використовується для парових інгаляцій. 
- Застосовують під час виготовлення мікстури від кашлю.

Заходи безпеки та протипоказання: 
Токсичність: Нетоксичне та не викликає подразнення шкіри. У формі 2%-ного розчину в петролюзумі за 48 годину. не викликає подразнення шкіри людини, не чинить сенсибілізувальну дії. 
Фототоксичність: немає 
Max% у косметичних і парфумерних засобах (IFRA): немає даних
Вагітність: не застосовувати 

Відчуття: 

Поєднується з оліями мімози, іланг-ілангу, сандалового дерева, неролі, пачулі, кедра, ладаном, коли необхідно створити основні ароматичні ноти східного, квіткового та пряного напрямів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 253 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner