Кошик
634 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Абсолют Троянда дамаська ( Rosa damascena),5 мл.

1 395 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 01637
clockВідправка з 07 липня 2024
Абсолют Троянда дамаська ( Rosa damascena),5 мл.
Абсолют Троянда дамаська ( Rosa damascena),5 мл.Під замовлення
1 395 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назваRosa damascena Mill
Синоніми: турецька троянда; дамаська троянда; троянда французька; троянда прованська; чайна троянда; Rose Otto; Bulgarian Rose; French Otto of Roses; Musk Rose; Damask Rose; Province Rose; Cabbage Rose
Семейство: Розоцветные (Rosaceae)
Колір: Rosa damascena:
Ефірна олія — блідо-жовта або оливкова
Абсолютний — червоно-жовтогарячий або оливковий
Ефірні олії в холодильнику густіють.
Аромат: квітковий, свіжий, димний.
Rosa damascena:
Ефірна олія — насичена, глибока, солодка, пряно-квітковий стійкий
Абсолют — насичений, солодкий, пряно-квітковий стійкий
Метод отримання: Ефірна олія — парова дистиляція, СО2, вихід ефірної олії (Oleum Rosae) приблизно 0,02%.
Абсолют — дистиляція з хімічними розчинниками
Використовувана частина рослини: Свіжі пелюстки
Зона вирощування: Рожева олія з античних часів вважалася шляхетною, «царською». Виготовляється з пелюсток троянди «дамасською» і «майською». Основні центри з вирощування троянди з промисловою метою — Болгарія, Італія, Туреччина та Кримський півострова. Одна з найдорожчих олій, тому її використовують для виробництва лише елітної парфумерії та косметичної.
Інші види
Троянда столиста (Rosa centifolia)
Клас: ароматичний адаптоген. Афродизіак.
Характеристика:
Хімічний склад: фенілоетиловий спирт, гераніол (приблизно 30-40%), нерол (5-10'%), цитронелол, ліналоол, евгенол, фарнезол.

Психо-емоційна дія
Аромат розкоші, що витає навколо аристократії та богеми. Збагачує емоції, надає їм витонченості. Антидот почуттю образи, тому що виводить усе зовнішнє за коло особистісної свідомості. Допомагає пилким натурам спокійно протистояти іронії та виразкості оточення, не сприймаючи це як провокацію. Усуває комплекс неповноцінності. Розвиває почуття гумору. Усуває симптоми перевтоми, усуває реакції на стрес, підвищує працездатність. Стимулює творчий та інтелектуальний підйом. Полегшує процес відходу до сну та пробудження, гармонізує біологічні ритми. Створює затишну та радісну атмосферу в домі. Ті, для кого олія троянди «свій» аромат, викликають у оточення симпатію й довіру з першого погляду. Троянда так само відкриває насолоду на самоті та неприємність колективізму.
Видовжки в психіатрії використовували «рожевий» пробу для визначення психологічного стану пацієнта. Якщо на браслетну зону зап'ястя нанести чисту олію троянди, то через 30 хвилин у людей, які страждають на істерію й деякими формами психозів, аромат набуде виражених кислих нот; у людей, що лабільні до зовнішніх обставин і дуже романтичних, троянда «зацукрується»; якщо в ароматі з'являються терпкі відтінки — означає людина має сильний характер і стійку психіку.

Косметична дія
Царський косметичний засіб, що має багато сфер застосування. Троянда — омолоджувальна, антиоксидантна субстанція. Розгладжує зморшки, відновлює контури овалу обличчя. Особливо добре впливає на суху шкіру, усуває лущення й подразнення. Омолоджує, надає рівного, гарного кольору. Розправляє зморшки.
Усуває запалення, подразнення й лущення.
Потужний регенерувальний засіб, підвищує еластичність і пружність шкіри. Нормалізує секреторні функції шкіри, відновлює захисну мантію, усуває гіперчутливість шкіри. Усуває запальний висип бактеріального та вірусного генезу, ефективна також у разі екзематозних, алергічних дерматитів і нейродермітів. Має розсмоктувальну дію на рубцеву тканину (невелику площу). Усуває видимий судинний малюнок і куперози, формує гомогенне забарвлення шкіри. Усуває набряклість і темні круги під очима, припухлість повік.
Ефірна олія троянди використовується для будь-якого типу шкіри. Точково у разі розливного вигляду вугрів, висипки, куперозу, опіків, шрамів, запалень, радіаційних опіків. Нормалізує вироблення шкірного сала (себума) у жирної шкіри. Відновлює еластичність шкіри, що в'яне, зморшкуватої, втомленої. Зволожує суху, зневоднену шкіру. Можна використовувати для дітей. 
Абсолют із стористої троянди використовується для сухої шкіри. Точково — під час куперозу та різних запалень на шкірі, а також вітряних спінах. Прекрасний засіб для шкіри, що в'яне, — відновлює еластичність, згладжує зморшки, зволожує шкіру та підтримує водний баланс. 

Цілюща дія
Гідросолі троянди (не плутати з ароматною водою) — чудовий засіб від кон'юнктивітів.
Має загальну омолоджувальну дію. Купує спазми судин головного мозку, усуває нудоту, слабкість, мігрен, головний біль, запаморочення. Має протисклеротичну, антиоксидантну дію.
Троянда підвищує опірність організму хворобам. Нормалізує сон. Має антисептичну, ранозагоювальну дію, використовується для лікування ангіни, парадонтозу, герпесу, екземи. Заспокоює прояви алергії.
Оптимізує процеси саморегуляції. Нормалізує роботу ендокринних залоз, відновлює ендогенну гармонію.
Оптимізує роботу органів кровообігу: нормалізує тиск, усуває спазми судин, стимулює коронарне кровообіг, нормалізує ритмику та частоту пульсу. Нормалізує травний процес, роботу харчового тракту, загоюючи слизові оболонки, усуваючи явища дисбактеріозу та ферментативної недостатності шлунка. Має помірну жовчогінну дію. Сприяє очищенню та регенерації органів шлунково-кишкового тракту, усуваючи явища дисбактеріозу та ферментативного дефіциту. Має радіопротекторну й антиканцерогенну властивість.
Усуває склеротичні зміни органів, омолоджує та регенерує клітини, 
Для жінок: знеболює низ живота, відновлює здоровий місячний цикл, усуває передменструальний синдром, нормалізує обсяг і регулярність менструацій. Усуває вагінти, молочницю, формує ідеальну мікрофлору піхви.
Ніжний тонкий запах троянди діє гармонізує: заспокоює нервову систему, знімає нервові напруження й водночас піднімає тонус, покращує настрій, вселяє впевненість у свої сили. 
Нормалізує роботу потових залоз, знімає гіперемію, оздоровлює шкіру під час захворювань нейроендокринного характеру, у дитячій практиці усуває попрілості та "розчісування". 

Еротична дія
Гармонізувальний аромат. Сприяє розкріпленості та посиленню статевого потягу.

Побутове застосування
Аромат для гурманів, застосовується як добавка в молочні продукти, випічку, варення, фруктові салати, червоні вина.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 395 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner