Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

ПАР Кокосовий сульфат натрію (SCS) 500 г

450 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 1009
ПАР Кокосовий сульфат натрію (SCS) 500 г
ПАР Кокосовий сульфат натрію (SCS) 500 гНемає в наявності
450 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

INCI: кокосовий сульфат натрію (SCS)
SCS Needles - це аніонна поверхнево-активна речовина, отримана з 100% натуральної рослинної олії.

Sodium Coco Sulfate - це натрій кокосовий сульфат, отриманий з рослинної олії. У голчастій формі продукт сипкий і легко диспергується у воді. Для повного розчинення продукту необхідне нагрівання вище 40°C. SCS має чудові властивості піноутворення, загущення та кондиціонування. Він також є чудовою заміною бетаїнів та алканоламідів у засобах особистого очищення. Унікальна аніонна поверхнево-активна речовина натурального походження без консервантів для створення засобів особистого очищення в «натуральному стилі». Його можна використовувати для шампунів, гелів для душу, миючих засобів, засобів для ванн тощо.

GHS05

H315 : Викликає подразнення шкіри

H318 : Спричиняє серйозні пошкодження очей

H412 : Шкідливий для водних організмів з довготривалими наслідками

категорія: поверхнево-активні речовини
Номер позиції: 1009
Виглядає: Білий голки
Важливі критерії: підходить для сертифікованої косметики Ecocert
Навчання: водна фаза
Тип шкіри/стан шкіри: будь-якого типу шкіри
Тип продукту/тип продукту‍: аніонний
Застосування: добавка для ванн ,продукти, що змиваються ,шампунь ,гель для душу, Батончики з шампунем
Аромат/запах: помірний
Використовуйте концентрацію: 1-90%
Країна народження: Індонезія/Малайзія
Номер CAS: 68955-19-1
Значення PH: 10-11
Вихідний матеріал: Його отримують з пальмо ядрової олії
Примітка/додаткова інформація‍: Обов’язкова робота з протипиловою маскою
ЩО/миючий засіб: 90%
Точка плавлення: від 30°C
ISO 16128‍: Натуральний індекс 1

Виробник: alexmo cosmetics GmbH , Німеччина

Характеристики
Основні
ВиробникCAS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 450 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner