Кошик
640 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Абрикос

83 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 01130
clockВідправка з 06 серпня 2024
Рослинна олія Абрикос
Рослинна олія АбрикосПід замовлення
83 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання Перший холодний віджимання Вилучена частина рослини Мигдаль, що міститься в ядрі Ботанічна назва Prunus armeniaca ботанічна сім'я рожеві Функція косметичний інгредієнт Якісний 100% чистий та натуральний , перший холодний віджим Рідна країна Пресування: Марокко Культура Звичайне вирощування Окислювальний потенціал Органолептичні властивості - Зовнішній вигляд: текуча масляниста рідина - Колір: від безбарвного до світло-жовтого - Запах: світло-горіховий і гіркий мигдальний - На дотик: жирний. Якщо ви хочете покращити його проникнення в шкіру, змішайте його з більш проникаючими оліями (кукуї, макадамії, лісового горіха,...) густина 0,91-0,92 Індекс омилення 185-195 Склад жирних кислот - партія 22HV0005: Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F: Лінолева кислота (омега-6) (25,87%) Мононенасичені жирні кислоти (MUFA): олеїнова кислота (64,47%) Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (5,54%) Склад жирних кислот - партія 22HV0006: Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F: Лінолева кислота (омега-6) (27,06%) Мононенасичені жирні кислоти (МНЖК): олеінова кислота (63,83%) Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (5,57%) Інші активні компоненти : Вітамін А : відповідає за колір олії та здорове сяйво шкіри, потужний антиоксидант та фотопротектор. Вітамін Е (альфа-токоферол): природний антиоксидант Фітостероли (в т.ч. бета-ситостерол, кампестерол, стигмастерол): покращують бар'єрну функцію шкіри та мікроциркуляцію, уповільнюють старіння шкіри, мають протизапальну дію, захищають від дії УФ-променів. Триацилгліцериди: пом'якшувальні та заспокійливі властивості, допомагають відновити ліпідний шар шкіри. Умови зберігання Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому місці, далеко від джерел тепла та світла.
Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 83 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner