Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Кокоса (Cocos nucifera), BIO 250 мл

348 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00561
clockВідправка з 27 липня 2024
Рослинна олія Кокоса (Cocos nucifera), BIO 250 мл
Рослинна олія Кокоса (Cocos nucifera), BIO 250 млПід замовлення
348 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання: першого холодного пресування.
Олія кокоса екстра виготовлена з молочних маленьких кокосів. Його рекомендується застосовувати для найніжнішої шкіри. Для людей з алергічними реакціями рекомендується спробувати нанесення, нанісши трохи олії на невелику ділянку шкіри. 
Цвет: 
Від майже прозорого до блідо-жовтого. 

Аромат: 
Ніжний аромат кокосових горіхів. 

Косметична дія: 
Кокосова олія належить до групи лауринових олій. Ця група олій характеризується вмістом великої кількості насичених жирних кислот із числом атом вуглецю 12 і 14 (лауринова та міристинова), що визначає їхню тверду консистенцію. Складається з тригліцеридів коротко- і середньоланцюгових насичених жирних кислот. Цим зумовлюється його властивість швидко вбиратися в шкіру. У разі безпосереднього масажу воно прямо за секунди робить шкіру "бартовою". Має високу біологічну активність і виражені оклюзивні властивості (утворює захисну плівку на поверхні шкіри); захищає, пом'якшує, згладжує шкіру. Має зволожувальну, поживну, протизапальну дію, чудовий розм'якшувач. Також цінується за свої очисні та піноутворювальні властивості. Завдяки його повній засвоюваності клітинами шкіра стає м'якою, ніжною, обтягується, маленькі зморшки зникають. Ця олія живить шкіру та захищає її від шкідливих впливів довкілля. Олія підходить для всіх типів шкіри. Олія за консистенцією не жирна, не забруднює пори. Американські вчені досліджують ефект мінеральної, соняшникової та кокосової олії на стан волосся. Було виявлено, що лише кокосова олія істотно зменшує втрати білка з волосся під час миття його шампунем. Олія найкраще діяла, якщо застосовувалася до миття і після нього, під час розчісування. Ефект кокосової олії пояснюють тим, що з усіх досліджених олій вона рівномірно розтікалася по волосячому покриву, запобігаючи проникненню в неї води та шампуню. Шар олії на волоссі захищає волосяні волокна від набухання, а також пошкодження під час витирання рушником і розчісування. 

Показання
- У разі сухої, подразненої, чутливої шкіри, що задубіла.
— використовується для лікування ран.
— ефективно у разі сухості та лущення шкіри, тріщин, опіків. 
- Кокосова олія та олія з пальмового насіння найвідповідніші засоби для підтримки нормальної та здорової шкіри без чималих відхилень від норм. У разі застарілої, в'ялої, сухої, брудної шкіри зі зморшками або іншими вадами краще вживати інші олії: мигдальна, кунжутна, олія з пшеничного зародка, як і жожоба. 
- Захищає від утворення тріщин на руках і п'ятах. 
- до та після прийняття сонячних ванн — воно створює стійкий захисний шар 
- Для догляду за волоссям (Прекрасно зволожує волосся й скальп). 

Жирнокислотний склад:
Лауринова кислота — 39-54%; 
Міристинова кислота — 15-23%; 
Олеїнова кислота — 4-11%; 
Каприлова кислота — 5-10%; 
Капринова кислота — 4.5-9.7%; 
Пальмітинова кислота — 7.5-10.5%; 
Капрова кислота — 0.2-0.5% 
Стеаринова кислота — 1.0-3.2%

Термін зберігання: 
У разі дотримання герметичності паковання 12 місяців. Зберігати в щільно закритій темній тарі. Кокосова олія майже не вступає в реакцію з повітрям і тому навіть без холодильника залишається придатним до вживання впродовж декількох років.
Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 348 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner