Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Кокосова олія сиродавлена, 460 мл

215 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: OCS460
Кокосова олія   сиродавлена, 460 мл
Кокосова олія сиродавлена, 460 млНемає в наявності
215 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Віджато шнековою олійницею, забезпечений ефективний віджим без нагрівання продукту ( "Холодний віджим" ).

Кокосова олія  сыродавлена має приємний тонкий аромат кокоса. Вона не окислюється і містить важливі насичені жири, які є чудовим джерелом енергії. Також це легкодоступне джерело лауринової кислоти.

Кокосова олія  володіє ніжним солодкуватим смаком і ароматом свіжих кокосів.
Відома  як «дерево життя», прекрасний плід кокосової пальми багатий жирами, виключно корисними для здоров'я. Жителі тропіків, традиційно споживають багато кокосового масла, рідко мають надлишкову вагу і серед них не зустрічаються захворювання, від яких страждає більшість західних культур.
Нерафінована кокосова олія  при кімнатній температурі являє собою блідо-жовту рідину з яскраво вираженим кокосовим запахом, а при температурі нижче 25 градусів – тверда  масляниста речовина.

Використання кокосової олії  надзвичайно різноманітно. Традиційно олія кокосу  використовується в косметології для зняття макіяжу, як основа для масажних сумішей або безпосередньо в чистому вигляді для догляду за шкірою: м'який заспокійливий масаж, зняття стресу, увлежнение шкіри і омолодження. Також олія  кокоса є прекрасним кремом для засмаги, а також для догляду за шкірою після пляжу або солярію. Кокосову олію втирають в шкіру голови перед сном для зміцнення і поліпшення росту волосся.

Натуральна кокосова олія  використовується в їжу: каші, в випічку для аромату, а також тонким шаром на хліб або печиво. Вона володіє охолоджуючим ефектом (що особливо важливо влітку), а також корисно для здоров'я серця і судин. Кокосова олія  є прекрасним джерелом енергії, а також дієтичним продуктом - сприяє схудненню.

Кокосова олія  ідеальне доповнення до десертів, смузі, є окрасою і його можна додавати у випічку, так як нерафінована кокосова олія стійка до високих температур на відміну від інших олій. І ще у ній  є унікальна особливість — олію можна використовувати як чудовий зволожуючий крем, який заспокоює, живить і дбайливо доглядає за шкірою.

Її можна використовувати для приготування сироїдних тортів, морозива і шоколаду.

Також можна використовувати в косметичних цілях .

Олія кокоса володіє хорошими очисними і піноутворюючтми властивостями. Тому широко використовується в миловарінні і при виготовленні косметики.

Кокосова олія  відмінно захищає, пом'якшує і розгладжує шкіру, завдяки своїй властивості створювати на поверхні шкіри захисну плівку. Ще одна перевага олії  кокоса – його повна засвоюваність шкірою. Олія  зволожує, живить і захищає шкіру. Підходить для всіх типів шкіри, не комедоногенно.

Олія  кокоса – прекрасний засіб для масажу. Вона вмить робить шкіру м'якою. При регулярному використанні перешкоджає утворенню тріщин на руках і п'ятах. Також нею можна знімати макіяж, в тому числі і навколо очей. Кокосова олія  в рідкому вигляді добре змішується з іншими базовими оліями, а також з косметичними продуктами.

У чистому вигляді кокосова олія  для догляду за собою використовувати не рекомендується. Виняток становить тільки догляд за волоссям. У сумішах для особи олії повинно бути не більше 10%, в кремах для рук або тіла – до 30%.

Кокосову олію треба зберігати в добре закритій тарі . Температура зберігання не грає великої ролі: можна зберігати при кімнатній температурі, так і в холодильнику. Термін придатності кокосової олії становить 12 місяців.

Хімічний склад:

  • лауринова кислота
  • міристинова кислота
  • пальмітинова кислота
  • каприлова кислота
  • олеїнова кислота
  • капріновая кислота
  • стеаринова кислота
  • ліноленова кислота
  • арахідонова кислота
  • капровая кислота.

Свідчення:

  • суха, подразнена, чутлива шкіра, яка лущиться
  • невеликі рани, тріщини, опіки
  • до і після прийняття сонячних ванн
  • проблемні, сухе волосся, чутлива шкіра голови
  • підтримка здорової шкіри в нормі

Протипоказання:

Індивідуальна непереносимість.

Спосіб застосування:

По 1/2 ст. ложці 2-3 рази на день, використовувати як добавку до страв, які піддаються термічній обробці.

Зовнішньо - втирати

Область застосування:

Сухість шкіри, Сухість шкіри, Рани, Подразнення, Сонячні опіки.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 215 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner