Кошик
634 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Баобаба (Adansonia digitata) 10 мл

98 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 01136
clockВідправка з 07 липня 2024
Рослинна олія Баобаба (Adansonia digitata) 10 мл
Рослинна олія Баобаба (Adansonia digitata) 10 млПід замовлення
98 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Перший холодний віджим

Виличена частина рослини

Семена

Ботанічна назва

Адансонія дигітату

ботанічна сім'я

Бомбакові

Функція

косметичний інгредієнт

Якісний

100% чистий і натуральний , першого холодного пресування без хімічної обробки, косметичної якості.

Рідна країна

кухня

Культура

органическая косметика

Органічний і дикий

 

Органічний сертифікований Ecocert Greenlife відповідно до стандарту Ecocert, доступних на http://cosmetiques.ecocert.com

 

Окислювальний потенціал

Дізнайтеся більше про окисний потенціал олій і олій...

ЯКІСНИЙ

 

На етикетці після номера партії треба буква, що позначає серію паковання.

Органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: дуже рідка олійна рідина
- Цвет: від жовтого до темно-жовтого
- Запах: легкий горіховий
- Відчуття: досить швидко проникає в шкіру.

Щільність

0,92

Індекс омилення

209-211

Співвідношення

Склад жирних кислот — Газофазна хроматографія партії 20HV0220  :

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F:  лінолева кислота (омега-6) (27,42%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (МНЖК):  олеїнова кислота (38,80%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (23,79%), стеаринова кислота (4,66%).

Склад жирних кислот — Газофазна хроматографія партії 21HV0038:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F:  лінолева кислота (омега-6) (27,42%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (МНЖК):  олеїнова кислота (38,80%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (23,79%), стеаринова кислота (4,66%).

 

Умови зберігання

Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому місці, далеко від джерел тепла та світла.

  • Поживний и регенерувальний , він відновлює еластичність і запобігає старінню шкіри та появі розтяжок.
  • Заспокійливий , рекомендується для заспокоєння шкіри, схильної до дискомфорту.
  • Відновлювальний сприяє регенерації тканин.
НАПРАВЛЕНИЯ
  • Суха та дуже суха, стягнута шкіра
  • Чутлива шкіра, схильна до дискомфорту
  • Трещини
  • Профілактика та догляд за розтяжками
ВИКОРИСТАННЯ

Може використовуватися як інгредієнт у ваших препаратах:

  • Поживні бальзами для тіла
  • Пом'якшувальні олії для ванн
  • масажні олії
  • Профілактика розтяжок
  СИНЕРГІЯ
  • Для загальнозміцнювальних процедур: рослинна олія шипшини, ефірні олії лаванди колосової, безсмертника італійського, шавлії лікарського та вербена розмарину.
  • Для заспокійливої та відновлювальної дії: олійний мацерат календули, СО2-екстракт ОРГАНІЧНИЙ календули, бісаболол, СО2-екстракт ОРГАНІЧНОЇ німецької ромашки.
  • У профілактиці розтяжок: рослинні олії зародків пшениці, шипшини, авокадо, олія ши.
НА ПРАКТИКІ

Органічна рослинна олія баобаба використовується як інгредієнт у ваших косметичних препаратах.

 
  ХАРАКТЕРИСТИКИ Як інгредієнт для краси волосся органічна рослинна олія баобаба визнана за такі властивості:
  • Покращувач волосся .
  • Живить и захищає сухе волосся.
  • Компенсує брак жирової речовини на кінчиках волосся.
НАПРАВЛЕНИЯ
  • Сухе та ламке волосся
  • розколоте волосся
  • Мляве та тьмяне волосся
  • В'язане волосся, "афро"
  • Пошкоджені та сухі кінчики
ВИКОРИСТАННЯ

Може використовуватися як інгредієнт у ваших препаратах:

  • Поживні й омолоджувальні олії та бальзами для волосся
  • Сироватки для сухих і пошкоджених кінчиків
НА ПРАКТИКІ

Органічна рослинна олія баобаба використовується як інгредієнт у ваших косметичних препаратах.

  СИНЕРГІЯ
  • Для догляду за сухим волоссям: ефірні олії іланг-ілангу та герані рожевої, рослинної сапоті, рицин, кокосова олія та олія мурумуру.
Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner