Кошик
616 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Рисових висівок (Oryza sativa)BIO 10 мл

73 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 01399
clockВідправка з 29 квітня 2024
Рослинна олія Рисових висівок (Oryza sativa)BIO 10 мл
Рослинна олія Рисових висівок (Oryza sativa)BIO 10 млПід замовлення
73 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Спочатку холодне пресування, потім рафінація (очищення та дезодорація)

Частину рослини екстрагують

Лушпиння рисових зерен (висівки)

Ботанічна назва

Oryza sativa

ботанічна родина

Poaceae

функція

косметичний інгредієнт

якість

100% чистий і натуральний, отриманий шляхом першого холодного віджиму, очищений і дезодорований, косметичної та харчової якості

Рідна країна

Індія

Культура

органічна косметика

 

 

Органічний, сертифікований Ecocert Greenlife відповідно до стандарту Ecocert, доступного на http://cosmetiques.ecocert.com

 

.

ЯКІСТЬ

 

На етикетці номер партії супроводжується буквою серії упаковки.

Органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: прозора масляниста рідина (при низькій температурі може з'явитися легке помутніння)
- Колір: золотисто-жовтий, дуже злегка помаранчевий
- Запах: нейтральний або дуже легкий горіховий
- Дотик: досить швидко проникає в шкіру.

Щільність

0,915 - 0,925

Індекс омилення

185 -195

Композиція

Склад жирних кислот - Газова хроматографія партії 21HV0135  :

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (ПНЖК або AGE) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (33,99%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  олеїнова кислота (омега-9) (40,49%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (17,17%), стеаринова кислота (2,12%)

Склад жирних кислот - Газова хроматографія партії 22HV0004:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (ПНЖК або AGE) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (30,65%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  олеїнова кислота (омега-9) (42,62%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (18,18%), стеаринова кислота (2,29%)

 

Інші активні компоненти :

  • Гамма-оризанол, ферулова кислота : ці два компоненти належать до сімейства «оризанолів», фенольних сполук, присутніх у жирах рису (особливо в рисових висівках). Визнані своїм благотворним впливом на здоров’я, вони також корисні для вашої шкіри. Дійсно, ці два активні інгредієнти надають органічній рослинній олії рисових висівок дуже сильну антиоксидантну дію. Вони вважаються в десять разів більш антиоксидантними, ніж вітамін Е...
  • Вітамін Е: природний антиоксидант
  • Фітостерини: загоює і відновлює дію. Вони також зменшують запалення.
  • Каротиноїди: бета-каротин (провітамін А), альфа-каротин, лікопін: ефект здорового сяйва, природні антиоксиданти
  • Ферменти (коензим Q10, глутатіонпероксидаза, метіонінредуктаза, поліфенолоксидаза, ізоферменти та ін.): антивікова дія. Вони захищають шкіру від старіння, спричиненого, зокрема, вільними радикалами.
  • Мінеральні солі: кальцію, калію, магнію, фосфору, заліза, цинку, міді...

Умови зберігання

Стабільне рослинне масло. Зберігати в сухому місці, подалі від тепла та світла

ВЛАСТИВОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ

  ВЛАСТИВОСТІ Як косметичний інгредієнт органічна рослинна олія рисових висівок визнана такими властивостями:
  • Запобігає старінню шкіри та бореться з ним завдяки комплексу антиоксидантних і антирадикальних молекул .
  • Боротьба з пошкодженням, викликаним вільними радикалами (тютюн, забруднення, ...).
  • Заспокійливий і заспокійливий завдяки наявності фітостеролів.
  • Цікавий у лікуванні для зменшення появи мішків або темних кіл під очима
  • дозволяє використовувати препарати з сухим дотиком : робить шкіру м'якою без відчуття жирної плівки.
  • Згущує та стабілізує емульсії ._
НАПРЯМКИ
  • Зріла шкіра
  • Колір обличчя задушений, тьмяний, забруднений навколишнім повітрям
  • Догляд за контуром очей
  • Шкіра, схильна до дискомфорту
ВИКОРИСТАННЯ

Як інгредієнт у ваших препаратах:

  • Флюїди та сироватки від втоми або темних кіл
  • Антивіковий догляд: креми, молочко...
  • Заспокійливе молочко для обличчя та тіла
  • Ніжний догляд і кокон
 
  • Щоб зменшити появу темних кіл: рослинна олія Calophylle, італійський геліхрізум або гідрозол гамамелісу,...
НА ПРАКТИЦІ
  • Ця олія має властивість застигати, утворюючи пластівці при кімнатній температурі. Це явище не впливає на його якість, і ці кластери знову стають рідкими при вищій температурі. Ми рекомендуємо підігріти його перед використанням, пропустивши під струмінь теплої води, щоб розрідити.

 

  • ОРГАНІЧНУ рослинну олію рисових висівок можна використовувати:              

Змішується з іншими рослинними оліями та, можливо, ефірними оліями для створення доглядових або масажних олій. 
У поєднанні з маслом і, можливо, воском для створення бальзамів для тіла.
Як жирова фаза в складі кремів і молочків для рук, тіла та обличчя.

  • ОРГАНІЧНА рослинна олія рисових висівок також може бути інтегрована в   готову AZ-нейтральну основу
  • Максимум до 5% для досягнення:   

емульсія: з ОРГАНІЧНИМ нейтральним рослинним молоком, ОРГАНІЧНИМ нейтральним кремом для молодості та ОРГАНІЧНОГО втамування спраги, ОРГАНІЧНОЮ нейтральною основою для маски для волосся
водний гель: з ОРГАНІЧНИМ гелем алое віра 
пінним продуктом: з ОРГАНІЧНИМ нейтральним очищувальним кремом 
мило: з мильною основою «Розтопи й налий»

  • У дозі від 30 до 95% для досягнення:  

міцелярне масло: з концентрованою міцелярною основою

Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 73 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner