Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Чорна Касторова , 100 мл

295 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 04413
clockВідправка з 27 червня 2024
Рослинна олія Чорна Касторова , 100 мл
Рослинна олія Чорна Касторова , 100 млПід замовлення
295 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Насіння рицини обсмажують, подрібнюють, потім опускають в окріп. Потім збирається нафта, що плаває на поверхні води.

Частину рослини екстрагують

Насіння

Ботанічна назва

Ricinus communis

ботанічна родина

Молочайні (Euphorbiaceae).

функція

косметичний інгредієнт

Переваги та властивості

краса волосся

Засіб для зміцнення волосся

Поживна речовина

якість

Сире масло 100% чисте та натуральне, косметичної якості.

Рідна країна

Мадагаскар

Позначення INCI

Олія насіння Ricinus Communis (рицинова).

Окислювальний потенціал

Дізнайтеся більше про окислювальний потенціал масел і олій...

ЯКІСТЬ

Органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: в'язка масляниста рідина
- Колір: червоно-коричневий
- Запах: характерний, підсмажені нотки
- Дотик: дуже жирний і в'язкий

Щільність

0,950 - 0,970

Індекс омилення

175 - 190

Композиція

Склад жирних кислот - Газова хроматографія партії 22HV0054:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (ПНЖК або AGE) або вітамін F: альфа-ліноленова кислота (омега-3) (0,9%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (МНЖК):  рицинолева кислота (80,77%),  олеїнова кислота (омега-9) (4,78%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (1,96%), стеаринова кислота (1,86%)

Зосередьтеся на рицинолеїновій кислоті: рицинолеїнова кислота є похідною олеїнової кислоти. Є активним компонентом карапатової олії. На додаток до проносної дії, рицинолеїнова кислота запобігає розвитку мікробів (бактерій, цвілі тощо). Він також активний для лікування певних проблем шкіри (акне, дерматози, грибкові інфекції, запалення...).

 

Умови зберігання

Стабільне рослинне масло. Зберігати в сухому місці, подалі від тепла та світла.

ВИНЯТКОВИЙ ПРОДУКТ

 

Карапатова олія з Мадагаскару

Зустріч з продюсером і партнером

Ця рослинна олія Carapate походить від кустарного, етичного та відповідального сектора на Мадагаскарі. Молюсків вирощують на місці 5000 малагасійських фермерів у співпраці з нашим місцевим партнером: кожен з них вирощує невелику кількість молюсків, що забезпечує їм регулярний дохід, навіть у більш спокійні періоди. Місцеве населення збирає врожай вручну з жовтня по грудень . Насіння всередині плоду потім збирають, потім обсмажують і подрібнюють товкачем у великих контейнерах кустарним способом. Потім до них додається вода і доводиться до кипіння. Після цього надосадову олію можна легко відновити. Це необхідно від 3 до 4 кг насіння для отримання 1 кг карапатової олії  .  Культивування молюсків проводиться без застосування пестицидів .  Виробники карапатової олії

ВЛАСТИВОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ

  ВЛАСТИВОСТІ Як інгредієнт краси волосся, рослинна олія карапат визнана такими властивостями:
  • Зміцнюючи та обволікаючи,  він допомагає захистити волосся від зовнішнього впливу,  бореться з ламкістю та посіченими кінчиками .
  • Відновлююча та живильна олія Carapate робить волосся еластичним і м’яким
  • Обшивка, покращує блиск волосся і притягує локони
  • Carapate або чорна рицинова олія ідеально підходить для утримання вологи в пористому або зневодненому волоссі .
  • Відомо, що він, багатий рицинолеїновою кислотою, бореться з випадінням волосся та сприяє його  росту .
  • Очищаючи,  він допомагає очистити шкіру голови
ВИКОРИСТАННЯ

Рослинна олія Карапат ідеально підходить для:

  • Кучеряве  , текстуроване або  кучеряве волосся з усіма типами локонів, волосся афро
  • Сухе , ламке, пошкоджене волосся 
  • Пористе , чутливе до вологи або зневоднене волосся
  • посічені кінчики
  • Сприяти росту волосся

 

Рослинна олія карапат використовується в  якості інгредієнта у ваших препаратах для виготовлення  : 

  • Захисні та живильні масла для волосся
  • Захисні сироватки для волосся
  • Маски для волосся
  • Масляна ванна перед шампунем
  • Сироватка та віск для укладання
ХВИЛИННІ РЕЦЕПТИ

 Масляна ванна перед шампунем

Нанесіть суміш масел на шкіру голови, а також на волосся. Залиште щонайменше на 1 годину, потім вимийте шампунем. Проводити приблизно раз на місяць, щоб побачити переваги.

 

 Стимулююча і зміцнююча маска

Змішайте дві олії. Нанесіть цю суміш на шкіру голови, масажуючи, а також на пошкоджені вилки. Залиште на 30 хвилин, потім вимийте шампунем. 

 

 Сироватка для формування локонів

Кондиціонуйте суміш у пляшку з насосом об’ємом 30 мл. Розітріть невелику кількість суміші між долонями і нанесіть на довжину волосся, формуючи локони.

 

СИНЕРГІЯ
Для живлення волосся  : рослинні олії Сапоте, Авокадо, Аргана, Ши, Мурумуру, Манго
Для формування та захисту локонів  : рослинні олії Piqui, Broccoli, Abyssinia, Pracaxi
Для повернення блиску волоссю  : рослинні олії кокоса, жожоба, гібіскуса.
Для стимуляції шкіри голови та сприяння росту  : рослинні олії гірчиці, кокоса, руколи
 
  ВЛАСТИВОСТІ У красі рослинна олія карапату визнана такими властивостями:
  • Сприяє зміцненню ламких нігтів
  • Сприяє природному подовженню нігтів
ВИКОРИСТАННЯ

Рослинна олія карапат відома тим, що  :

  • Ламкі нігті

 

Рослинна олія карапат використовується в  якості інгредієнта у ваших препаратах для виготовлення  :

  • Масло для зміцнення нігтів
ХВИЛИННІ РЕЦЕПТИ

 Масло для зміцнення нігтів

  • 1 С. ложка рослинної олії Карапат
  • 1 С. ложка рослинного масла огірочника

Змішайте два рослинних масла. Нанесіть суміш на нігті масажними рухами. Якщо є можливість, залиште на ніч. В іншому випадку мийте руки перед тим, як братися за щось інше, особливо за їжу.

 

СИНЕРГІЯ
Для зменшення ламкості нігтів  : рослинні олії огірочника, арганії, ефірна олія лимона.

Запобіжні заходи

- Зберігати в недоступному для дітей.

- Не ковтати

- Як запобіжний захід не застосовувати під час вагітності та годування груддю, а також дітям віком до 3 років.

Характеристики
Основні атрибути
Вид рослинної оліїРицинова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 295 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner