Кошик
640 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

ПАР Лаурилсульфоацетат натрію SLSA 2500 г

7 500 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 1006
clockВідправка з 06 серпня 2024
ПАР Лаурилсульфоацетат натрію SLSA 2500 г
ПАР Лаурилсульфоацетат натрію SLSA 2500 гПід замовлення
7 500 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

INCI: лаурилсульфоацетат натрію

SLSA є м'якою аноїдною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в натуральній косметиці.

SLSA Coarse MB є аніонною основою та суповерхнево-активною речовиною та містить 65% миючих речовин (WAS). Утворює стійку піну. Оскільки цей порошок знаходиться в грубому вигляді, його набагато легше і без пилу обробляти. Тим не менш, під час обробки обов’язково надягайте протипилову маску. Змішайте його з принаймні 5-кратною кількістю води, нагрійте до температури понад 80°C, періодично помішуючи, щоб вона повільно розчинялася, утворюючи прозорий розчин.

Області застосування для обличчя, волосся та тіла як
- порошкоподібний очищуючий засіб (концентрація 10 - 20%)
- бомбочки для ванн (концентрація 10 - 20%)
- розчинений у воді або диспергований в олії, його можна вводити в гелі для вмивання, молочко для ванн або шампуні.
(Концентрація нанесення в м’яких шампунях, наприклад, для обличчя: 1 - 3%)
Як допоміжної або основної поверхнево-активної речовини, концентрація нанесення становить 3 - 12% для добре очищаючих шампунів.

категорія: поверхнево-активні речовини
Номер позиції: 1006
Виглядає: порошокБілий
Важливі критерії: підходить для сертифікованої косметики EcocertМасовий баланс RSPOНе тестувався на тваринах
Навчання: водна фаза
Тип шкіри/стан шкіри: будь-якого типу шкіри
Тип продукту/тип продукту‍: аніонний
Розчинність: у водідиспергується в маслі
Застосування: продукти, що змиваютьсяшампуньдогляд за волоссямгель для душуБатончики з шампунемдобавка для ванн
Аромат/запах: помірний
Номер CAS: 1847-58-1
Значення PH: 5-7.5
Вихідний матеріал: Кокосова та пальмова олія (жирний спирт)
Примітка/додаткова інформація‍: Обов’язкова робота з протипиловою маскою
ЩО/миючий засіб: 65%
ISO 16128‍: Натуральний індекс 0 / Індекс природного походження 0,59

Виробник: alexmo cosmetics GmbH , Німеччинв
Детальніше: https://www.alexmo-cosmetics.de/Sodium-Lauryl-Sulfoacetate-SLSA-COARSE

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 7 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner