Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Ши (Butyrospermum parkii), 250 мл

395 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00598
clockВідправка з 27 червня 2024
Рослинна олія Ши (Butyrospermum parkii), 250 мл
Рослинна олія Ши (Butyrospermum parkii), 250 млПід замовлення
395 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Олеїн ши отримують з масла ши, фільтрованого при низькій температурі, щоб виділити лише рідку частину з високою концентрацією ненасичених жирних кислот. Це і є принцип «зазимування».

Частину рослини екстрагують

гайка

Ботанічна назва

Butyrospermum parkii

ботанічна родина

Sapotaceae

функція

косметичний інгредієнт

якість

100% чистий і натуральний, без хімічної обробки.

Рідна країна

Африка

Культура

Дикун

 

дикий збір

Окислювальний потенціал

Дізнайтеся більше про окислювальний потенціал масел і олій...

ЯКІСТЬ

Дата виробництва

Лютий 2022 (лот 22HV0037) і лютий 2022 (лот 22HV0102)

Використовувати бажано до кінця

Лютий 2024 (лот 22HV0037) і лютий 2024 (лот 22HV0102)

На етикетці номер партії супроводжується буквою серії упаковки.

Органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: рідка або тверда масляниста рідина (залежно від температури)
- Колір: світло-жовтий
- Запах: дуже легкий
- На котик: сухий (перевага порівняно з маслом ши!)

Щільність

0,911-0,928

Точка злиття

14-16°C

Індекс омилення

160-200

Композиція

Склад жирних кислот - Газова хроматографія партії 22HV0102:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (ПНЖК або AGE) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (8,03%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  олеїнова кислота (омега-9) (57,89%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (3,45%),  стеаринова кислота (27,93%) , арихідова кислота (1,18%)

Склад жирних кислот - Газова хроматографія партії 22HV0037:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (ПНЖК або AGE) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (7,84%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  олеїнова кислота (омега-9) (56,15%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (3,91%),  стеаринова кислота (30,23%) , арихідова кислота (1,29%)

Олеїнова кислота походить від латинського oleum і означає масло. Цей ліпід є частиною сімейства омега-9. Це найбільш поширена довголанцюгова мононенасичена жирна кислота в нашому організмі. Дуже живить шкіру, робить її більш еластичною та м’якою, а також більш сяючою.

Інші активні компоненти :

Неомилювані (близько 10%), включаючи:

  • Фітостероли (каристерини: альфа-спінастерол, дельта-7-стигмастерол): загоювальна та відновлююча дія. Вони також зменшують запалення.
  • Латекс (джерело карітену): заспокійлива та заспокійлива дія на подразнення, захист шкіри (дуже сильно поглинає УФ-промені)
  • Вітаміни Е: природний антиоксидант
  • Каротиноїди: антирадикальна дія: захищають тканини від дегенерації.

Умови зберігання

Стабільне рослинне масло. Зберігати в сухому місці, подалі від тепла та світла.

ВЛАСТИВОСТІ ТА ВИКОРИСТАННЯ

  ВОЛОСТИЧНОСТІ Як косметичний інгредієнт, рослинна олія ши олеїн визнана такими властивостями:
  • Заспокоює шкіру, схильну до почервоніння та подразнення.
  • Бере долю у захисті шкіри від зовнішнього впливу (холоду, вітру, забруднення...).
  • Відновлює , заспокоює чутливу та лускату шкіру
  • Пом'якшуючи , він дарує шкірі шовковистий дотик.
  • Захисний , запобігає зневодненню шкіри.
  • Він запобігає появі ознак  передчасного старіння .
  • Його текучий і сухий на дотик дає змогу створювати емульсії з нежирним відчуттям .
НАПРЯМКИ
  • Всі типи шкіри, особливо пошкоджена та чутлива
  • Зневоднена, груба, луската шкіра
  • Шкіра піддається екстремальним умовам
  • Захисний і заспокійливий догляд для чутливої ​​та пошкодженої шкіри
ВИКОРИСТАННЯ

Можна використовувати як інгредієнт у ваших препаратах:

  • Креми та бальзами по догляду за чутливою шкірою
  • Молочко після засмаги для заспокоєння шкіри, схильної до сонячних променів
  • Живильні креми для сухої та зневодненої шкіри
  СИНЕРГІЯ
  • Для догляду за шкірою, схильною до подразнення: ефірні олії лаванди колосової, ромашки римської, кипариса блакитного...
  • Для дуже м’якого жирного догляду за чутливою шкірою : Календула (екстракт CO2 та масляний мацерат)....
  • Для крему протирання: гідрозолі деревію, римської ромашки...
 
  ВОЛОСТИЧНОСТІ Як інгредієнт краси волосся, рослинна олія ши олеїн визнана такими властивостями:
  • Запобігає зневодненню волосся .
  • Відновлює та відновлює блиск і силу пошкодженого волосся.
  • Захищає колір волоссята продовжує їх блиск .
НАПРЯМКИ
  • Сухе, грубе, кучеряве, ламке волосся з посіченими кінчиками
  • Кучеряве волосся, афро, кучеряве
  • Фарбоване волосся
ВИКОРИСТАННЯ

Можна використовувати як інгредієнт у ваших препаратах:

  • Шампуні та кондиціонери
  • Бальзами для догляду за сухим волоссям
  • Креми або маски для захисту кольору
  СИНЕРГІЯ
  • Для підтримки вашого кольору:  масло Tucuma і рослинна олія Buriti.
  • Щоб прикрасити волосся, зробити його блискучим:  Кераміди, рицинова олія, ефірна олія іланг-іланг.
  • Для догляду за світлим волоссям або світлими пасмами: ефірна олія та гідрозоль німецької ромашки, порошок куркуми...
    Для догляду за каштановим волоссям:  фарбування волоського горіха, хна каштанових тонів...
 
 

Відкрийте для себе наш аркуш ноу-хау « Догляд за обличчям », щоб дізнатися більше та створити свою персоналізовану програму...

Відкрийте для себе наш тематичний файл « Волосся », щоб дізнатися більше та створити свою персоналізовану програму догляду за волоссям...

Інструкція по сортуванню упаковки

Завантажте інструкції щодо сортування нашої упаковки

 

ЗАВАНТАЖТЕ інструкції щодо сортування нашої упаковки

 

ВИВЧАЙТЕ БІЛЬШЕ

ши - це дерево, яке дико росте лише в Африці . Шляхом холодного пресування його горіхів ми отримуємо масло ши, яке славиться своїми неомилюваними властивостями . Ці активні компоненти мають властивість залишатися рідкими при температурі , коли жирні кислоти твердіють . Завдяки цій властивості вони легко екстрагуються , і саме за допомогою методу «зазимування» нам вдається виділити їх і отримати олеїн Ши .
Тому олеїн ши має перевагу в тому, що він більш  рідкий  і легше  засвоюється шкірою  ,   ніж масло ши, з якого його отримують.

 Крім того, він містить більше неомилюваних речовин , ніж масло; що робить його навіть більш активним , ніж масло Ши.Має
активні інгредієнти із заспокійливими володарями , ідеальними для шкіри, схильної до подразнень (каристерини, карітени...). Його регенеруюча і пом'якшувальна дія  прикрашає тканини шкіри. Таким чином, це більше, ніж пом’якшувальний інгредієнт, це справжній 100% натуральний рідкий активний інгредієнт.

Характеристики
Основні атрибути
Об`єм250 мл
Країна виробникФранція
Упаковка засобуПластикова пляшка
Вид рослинної оліїДерева ши
Інформація для замовлення
  • Ціна: 395 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner