Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Жожоба (Simmondsia chinensis) 100 мл

815 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00564
clockВідправка з 30 липня 2024
Рослинна олія Жожоба  (Simmondsia  chinensis)   100 мл
Рослинна олія Жожоба (Simmondsia chinensis) 100 млПід замовлення
815 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Jojoba seed oil - англ. Huile de jojoba — франц. Jojobaol - нім. Сімейство: Сіммондсієві Метод одержання: Холодне пресування ядер плодів жожоба. Колір і запах: при кімнатній температурі прозора жовта олія з легким характерним запахом. При зниженні температури густіє. Жожоба Gold являє собою вищий сорт олії жожоба Застосування в косметиці: Олія жожоба має гарну проникаючу здатність, основний шлях проникнення — гирла сальних залоз і є доведеним енхансером. Наприклад, система доставки «масло у воді» на основі олії жожоба, посилює надшкірну абсорбцію диклофенаку та інших нестероїдних протизапальних засобів. Протизапальна активність при виборі такої несучої системи виявилася вищою, ніж при використанні звичайної емульсії «масло у воді» Також жожоба, в порівнянні з іншими енхансерами, демонструє кращу проникаючу здатність для амінофіліну (порівняльна лінійка: масло жожоба > м'ята > ліліацин = розмарин > іланг > оливка) Олія жожоба має власний протизапальний ефект. за допомогою багаторівневого регулювання активності запальних медіаторів. Олія жожоба має стабілізуючий каротиноїди ефект, тобто. додавання олії жожоба до містять каротиноїди продуктів, що перешкоджає окисної деградації останніх. Інакше кажучи, масло жожоба можна розцінювати як добавку, що стабілізує каротиноїди. Воно з успіхом використовується: Як одна з масел у денній косметиці; Як добавка, або як провідна олія в креми для нормальної та комбінованої шкіри; Як добавка в сонцезахисні засоби; Косметика «після сонця» Косметика для шкіри з порушеними бар'єрними функціями; Як добавка в косметику для догляду за ніжною шкірою навколо очей, шиї та декольте; Як поживна, зволожуюча добавка в маски та інші засоби для догляду за волоссям і шкірою голови; Як одна з транспортних масажних масел у сумішах з ефірними маслами; Може використовуватися в дитячій косметиці; У суміші з нестабільними рослинними оліями, для підвищення стійкості до окислення останніх; Догляд за нігтьової пластини (засоби для пом'якшення кутикули, засоби для полірування нігтьової пластини); Духи на масляній основі; Основа для мацератів; Як емолент у декоративній косметиці; Добавка в мило Норма введення: в якості добавки, або в чистому вигляді. Умови та строки зберігання: не менше 24 місяців у темному прохолодному місці.
Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 815 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner