Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Таману (Calophyllum inophyllum), 100 мл.

348 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00315
clockВідправка з 27 липня 2024
Рослинна олія Таману (Calophyllum inophyllum), 100 мл.
Рослинна олія Таману (Calophyllum inophyllum), 100 мл.Під замовлення
348 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
  • Латинська назва: Calophyllum inophyllum
  • Отримане з: горіхи
  • Походження: Мадагаскар
  • Спосіб отримання: пресування
Таману — священне дерево, яке росте в Полінезії, країнах Південно-Східної Азії, на Мадагаскарі. З давніх-давен цінується за свої лікувальні властивості. Стародавні племена використовували його плоди, листя та коріння для боротьби з багатьма недугами.
Олію отримують методом холодного пресування з горіхів, які містяться в плодах дерева Таману. Свіжочищені горіхи не містять його, проте, після висушування впродовж 6-8 тижнів вони темніють і збагачуються густою олією зеленуватого кольору з характерним рослинним запахом.
Олія таману воскоподібна, важка, з насиченим горіхово-пряним ароматом. Його склад досить докладно вивчений. Воно містить широкий спектр біологічно активних інгредієнтів, включно з трьома основними типами ліпідів: нейтральними жирами — триацилгліцерини, гліколіпідами та фосфоліпідами — основні ліпідні компоненти клітинних мембран. а також вільні жирні кислоти, стероли, терпеноїди та стероїди, лактони та ін.

Жирно-кислотний склад:
Лауринова
Міристинова
Пальмітинова
Пальмітолеїнова
Стеаринова
Олеїнова
Лінолева
Ліноленова
Арахінова
Гондоїнова
Бегенова
Ерукова

Олія таману завдяки надзвичайній загоювальній здатності, високій антибактеріальним ипротизапальний властивостям є ідеальним біологічно активним компонентом для широкого спектра косметичних продуктів найрізноманітніші призначення. Попри свою в'язкість, добре вбирається в шкіру, посилюючи циркуляцію крові, і водночас не залишає жирних слідів і блиску.
Підходить для догляду за всіма типами шкіри, навіть дуже чутливою. У разі регулярного застосування вона допомагає жирній і змішаній шкірі очиститися від вугрової висипки, знімає подразнення, запалення. Завдяки регенерувальним властивостям підійде для шкіри, що в'яне.
Допомагає за наявності куперозу, відновлює і зміцнює пошкоджені капіляри, зменшує судинні зірочки на обличчі.
М'яка дія олії дає змогу його застосовувати навіть під час лікування пелюшкового дерматиту в маленьких дітей і пролежнів. Також застосовується проти шкірних захворювань: екземи, псоріаз, дерматит, опіки, виразки, герпес. Відновлює текстуру ушкодженої шкіри, добре зволожує.
Полегшує стан після укусів комах.
Застосовується в засобах після засмаги. Відновлює, заспокоює й захищає шкіру від агресивного впливу сонця.
Завдяки сильним анальгетичним властивостям олію таману використовують у разі запалення суглобів, під час лікування ревматизму та артриту.

У чистому вигляді олію таману можна використовувати у разі розтяжок, шрамів, запалень шкіри.

Застосування: у косметичних засобах 5-10%. У лікувальних  ― 10-100%.

Протипоказання: індивідуальна нестерпність.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 348 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner