- Без пальмової олії
- 100% на рослинній основі
Автентичне і натуральне, це справжнє мило Алеппо без пальмової олії було виготовлено лено в Сирії майстром-миловаром з Алеппо за традиційним методом в казані в міді, потім сушать мінімум 9 місяців. Це супержироване мило, багате на 25% очищувальною та заспокійливою олією ягід лавра, відоме своїми перевагами для плямистої, жирної та схильної до атопічної шкіри. Без барвників, ароматизаторів і добавок це чисте мило з оливкової олії та лаврового масла дуже добре переноситься чутливою та реактивною шкірою та ідеально підходить для всіх типів шкіри в щоденному догляді. Економічне та шанобливе, мило Aleppo зберігається довго і може використовуватися для миття рук, обличчя, тіла або волосся.
-
Ніжний і підходить для всіх типів шкіри
-
Добре переноситься чутливою та реактивною шкірою
-
25% олія лавра, заспокійлива та очищаюча
-
Ідеально підходить для проблемної шкіри
-
Походження: Сирія
-
100% рослинного походження
-
Без пальмової олії
Властивості і застосування
Краси
Властивості
У красі мило Алеппо з 25% лаврового масла відомо такими властивостями:
-
Дуже універсальне м'яке рослинне мило
-
Багате маслом ягід лавра, відомим своїми очисними і заспокійливими властивостями
-
Ефективно очищає, не пересушуючи і не атакуючи шкіру
-
Готується шляхом традиційного омилення оливкової і лаврового листа рослинних масел
-
Не містить пальмової олії, поверхнево-активних речовин і агресивних присадок
-
Добре переноситься всіма типами шкіри, навіть чутливою
Маршрути
-
Щоденне очищення всіх типів шкіри: обличчя, тіла або для миття голови
-
Проблемна шкіра, схильна до акне
-
Чутлива або непереносима шкіра, схильна до атопічного
-
Гігієна рук
-
Проблемна шкіра голови
Використовує
-
Для всієї родини
-
Для всіх типів шкіри, навіть для чутливої
-
Для тіла, обличчя, рук і волосся
-
В якості піни для гоління
Характеристики
Якість
Справжнє чисте мило Aleppo, на основі 100% рослинних олій (Оливкова та Лаврова ягоди), без пальмової олії, консервантів, барвників, синтетичних ароматизаторів та будь-яких похідних тваринних жирів
Спосіб отримання
Традиційне омилення в казані з подальшим сушінням протягом мінімум 9 місяців.
Країна виробник
Сирія
Позначення INCI
Оліват натрію, лаурат натрію, вода, гідроксид натрію
Склад
-
Омилена (другого віджиму) оливкова олія
-
Омилена олія ягід лавра (25% від загальної кількості олій)
-
Вода
-
Гідроксид натрію: сода використовується для омилення (витрачається під час омилення, дуже мала залишкова кількість)
Презентація
Паралелепіпед шматок мила неправильного вигляду, близько 200 г, штампований клеймом сирійського миловарного заводу
Склад
Зосередьтеся на інгредієнтахОливкова олія
Багата живильною і пом'якшувальною олеїновою кислотою і природними антиоксидантами (вітамін Е, фітостероли, сквален, фенольні сполуки), ця олія дуже популярна в миловарінні і виробляє дуже ніжне мило, яке добре переноситься ніжною і чутливою шкірою, а також атопічною шкірою, схильною до екземи або псоріазу.
Олія лаврових ягід
Ароматична олія, відома своїми очищуючими та заспокійливими властивостями на проблемній шкірі та проблемній шкірі голови, надає милу Алеппо характерний запах, а також забезпечує хорошу піноутворювальну здатність завдяки своєму багатству лауриновою кислотою.
Якість
Органолептичні властивості
-
Зовнішній вигляд: Тверде мило
-
Колір: від темно-зеленого до коричнево-бежевого зовні (і нефритово-зеленого в центрі)
-
Запах: характерний, характерний для лаврового масла і мила з оливковою олією
Збереження
Дуже добре зберігається, тримайте його сухим і при кімнатній температурі. Після кожного використання кладіть мило Aleppo в дренаж для мильниці. Уникайте замочування його у воді, ви довше насолодитеся його перевагами!
Дізнатися більше +
Де знайти справжнє мило з Алеппо? Звичайно ж, в Сирії!
Наше мило з Алеппо виготовляється в Сирії майстром-миловаром з Алеппо за процесом предків, що датується восьмим століттям нашої ери.
Оливкова олія 2-го віджиму нагрівається з водою і содою, дуже повільно протягом декількох годин у великому казані, за традиційним процесом, щоб забезпечити повне омилення цієї олії.
За кілька годин до закінчення омилення, коли тісто вже майже готове, додають лаврове масло і перемішують до однорідного стану тіста. Як тільки випічка закінчена, мильну пасту промивають кілька разів, щоб видалити надлишки соди, потім розливають у величезні форми. і дали охолонути протягом 16 до 24 годин. Потім затверділе тісто розрізають на буханці паралелепіпеда, які один за одним маркують штампом миловарні.
Потім зелені хліби укладають у вежі для тривалого періоду сушіння і дозрівання в погребі протягом мінімального терміну близько 9 місяців.
- Ціна: 446 ₴