Кошик
625 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Каранджа (Pongamia Glabra) 30 мл

248 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 02428
clockВідправка з 08 червня 2024
Рослинна олія Каранджа (Pongamia Glabra) 30 мл
Рослинна олія Каранджа (Pongamia Glabra) 30 млПід замовлення
248 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назва: Pongamia Glabra
INCI name: Pongamia Glabra Seed Oil
Синоніми: Pongamia pinnata, Indian Beech, Karanja, Panigrahi, індійський бук, понгамія гола, понгамія гладка, каранцзя, йітале та ін. 
Сімейство: Бобові (Leguminosae)
Використовувана частина: насіння
Метод отримання: холодне пресування (вихід олії 27-39%)
Колір: від золотистого до коричневого (рафін./нераф.)
Запах: легкий горіховий
Країна походження: Індія
Рекомендований % введення: 2-10%.

Жирнокислотний склад типової олії в %:
Пальмітинова кислота: 3,7-7,9%
Стеаринова кислота: 2,4-8,9%
Олеїнова кислота: 44,5-71,3%
Лінолева кислота: 10,8-18,3%
Арахідинова кислота: 2,2-4,7%
Бегенова кислота: 4,2-5,3%

Містить флавоноїд каранджін.
Йодне число: 81-91
Число омилення: 180-190
Щільність (15°С): 0,936-0,937
Показник заломлення: 1,4734-1,4790
Неомильна фракція: до 4,5%

Лікувальні властивості:
- Має антисептичні, бактерицидні, протипаразитарні та очисні властивості.
— Використовується для лікування широкого спектра дерматологічних захворювань, зокрема корости, сверблячки, герпес, екземи, розацеї, лупи. 
- Сприяє загоєнню шкірних ран і виразок, полегшує свербіж. 
- Використовується під час лікування ревматоїдного артириту.
- Терапевтичні властивості олії схожі на олію німа.

Косметичні властивості:
- Сприяє зволоженню шкіри. 
- Має захисні, емолентні, поживні та кондиціонувальні властивості. 
- Ефективно бореться з вільними радикалами.
- Підходить для будь-якого типу шкіри, зокрема ушкодженої, зрілої, сухої, чутливої, реактивної, проблемної.

Застосовується:
- у засобах для догляду для всіх видів шкіри (зокрема ушкодженої)
- у лікувальних кремах і мазях у разі дерматологічних проблем
- у зволожувальних кремах
- у протизапальних засобах
- в очисних продуктах
- у засобах для ламкого, пошкодженого волосся 
- у продуктах для боротьби з лупою
- в масажних сумішах
- в антимоскітних кремах
- в бальзамах для губ (зокрема під час герпесу)

Може використовуватися в чистому вигляді (або в суміші з кунжутною олією) для змащування проблемних зон шкіри.

Інше застосування:
— Використовується як інсектицид, застосовується в сільському господарстві.
- Дуже популярний в аюрведичній медицині та косметиці.
- Використовується під час виробництва мила.
- Може застосовуватися під час догляду за свійськими тваринами.

Термін зберігання: 2 роки. Олія стабільна. Зберігати в темному, сухому місці. Оберігати від впливу прямих сонячних променів.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 248 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner