Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Вівсяне ( Avena Sativa),10 мл

648 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 02874
clockВідправка з 30 липня 2024
Рослинна олія Вівсяне ( Avena Sativa),10 мл
Рослинна олія Вівсяне ( Avena Sativa),10 млПід замовлення
648 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання

Після екстракції етанолу (спирт рослинного походження), випаровування спирту, і очищення з допомогою фізичних засобів (гідратація для видалення крохмалю і мікрофільтрації, щоб отримати дуже чистий екстракт)

 
Завод частина отримана
насіння
 
Ботанічна назва
Avena Sativa
 
Ботанічна сім'ї
Злаки
 
якість

100% чисте і натуральне, косметичний і якість продуктів харчування

 
Країна походження
Швеція (культура овес) і United - Королівство (виробництво кінцевого екстракту)
 
культура
 

Екологічний (лот RHV0123) і консервативність (багато RHV0193)

звичайне сільське господарство

 
INCI позначення
Avena Sativa масло ядра
 
окислювальний потенціал
 
сортування інструкції з пакування
 
 
 
ЯКІСТЬ
дата виготовлення
Липень 2016 (багато RHV0123) і вересень 2016 (лот RHV0193)
 
Краще всього використовувати до кінця
Липень 2018 (багато RHV0123) і вересень 2018 (лот RHV0193)

На етикетці, номер партії слід листа із зазначенням серії упаковки.

 
органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд : рідина масляниста рідина
- Колір : бурштиновий
- Запах : характерний овес, посилаючись на вівсянку, приємний
- Сенсорний : м'яка і проникаючий, легко поглинається масло шкіри

 
щільність
0,92
 
омилення
185-200
 
склад

Склад більшості жирних кислот - газова фаза хроматографії багато RHV0123 :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК чи вік) або вітамін Е: лінолева кислота (омега-6) (37,67%) , альфа-ліноленової кислоти (омега-3) (1.10%) 
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (41,20%)
  • насичені жирні кислоти (SFA): пальмітинова кислота (14,87%)

Склад більшості жирних кислот - газова фаза хроматографії багато RHV0193:

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК чи вік) або вітамін Е: лінолева кислота (омега-6) (38,26%) , альфа-ліноленової кислоти (омега-3) (1,31%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (41,52%)
  • насичені жирні кислоти (SFA): пальмітинова кислота (14,81%)

Збільшити лінолеву кислоту : лінолева кислота являє собою поліненасичені жирні кислоти , що належать до сімейства омега-6. Ця жирна кислота не синтезується організмом. Кажуть , чому жирна кислота «важливе значення.» На шкірі, ця жирна кислота в композиції церамідів. Він брав участь у формуванні епідермальних ліпідів і бере участь у плинності мембран. Лінолева кислота сприяє втраті межі води з шкіри, забезпечуючи при цьому пом'якшуючі та поживні якості.

Зосередьтеся на олеїнової кислоти  : олеиновая кислота поступает из «олеум» латинского означает масло. Этот липидный является частью семейства омега-9. В отличие от омега-3 и 6, омега 9 не относятся к категории незаменимых жирных кислот , поскольку человеческий организм может производить из других жирных кислот. Они, тем не менее очень важно и участие в надлежащем функционировании сердечно - сосудистой системы . Олеиновая кислота является наиболее распространенным мононенасыщенных жирных кислот с длинной цепью в нашем организме. Очень питательный для кожи, делает ее более гибкой и мягкой , но более сияющей.

Інші активні інгредієнти :

  • Токофероли і токотрієноли (вітамін Е) : потужні природні антиоксидантыкоторые борються пошкодження клетоквызванное вільними радикалами, СФ ...
  • Кераміди : ці полярні ліпідні компоненти существуютестественнов шкірі, аучаствовать в гідроліпідної пленкекоторая захищає зневоднення шкіри. Крім того, цераміди мають інгібуючу дію на еластази і колагенази, що руйнують ферментів колагену і еластину, аборьба з старіння шкірних структур і провисання шкіри.
  • Фосфоліпіди s : ці полярні ліпідні компоненти існують природно в кожеа також частина природного гідроліпідної плівки, щоб підтримувати бар'єрну функцію шкіри і hydrataion.
  • Стерини : ці природні нейтральні ліпіди, також естественнымприсутствует в шкірі, допомагають зберегти гідроліпідну плівку шкіри. Деякі стерини, такі як дельта-5-avenasterol, також володіють антиоксидантними властивостями.
  • Avénacines : завдяки процесу екстракції етанолу, ці природні сапоніни у вівсі витягується частково в маслі. Вони можуть допомогти сформувати стабільні емульсії. Крім того, дослідження показаличто avénacines були протигрибкову дію.
  • Avenanthramides : фенольні антиоксиданти, протизапальні і анти-сверблячі. Соединенияпризнанные вівсяної активи порошок, їх заспокійливу дію на свербіж доведено. Ці гідрофільні сполуки зазвичай не розчиняються в олії, але конкретний метод екстракції використовується для цього масла допомагає витягти частину.
  • Ефіри ферулової і кавової кислоти : Ці похідні фенолу володіють потужним антиоксидантними властивостями.
 
умови зберігання
чутливе рослинне масло. Зберігати в прохолодному місці, далеко від джерел тепла і світла.
 
 
Інформація для замовлення
  • Ціна: 648 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner