Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Аромат Тропічне Манго, 2 мл.

105 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 04318
Аромат Тропічне Манго, 2 мл.
Аромат Тропічне Манго, 2 мл.Немає в наявності
105 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 

Процес отримання

Суміш натуральних ароматичних речовин  на основі натурального походження (олійна основа).
Природні ароматичні речовини можуть бути ефірними оліями або фракціями ефірних олій, або речовинами, отриманими з рослинної сировини за допомогою екологічних процесів, як-от ферментація або гідроліз.

Функція

Концентрований косметичний ароматизатор натурального походження

Якість

100% натурального походження, складається з сировини, засвоєної Ecocert у складі сертифікованої органічної косметики.

Рідна країна

Франція (регіон Грасс)

Позначення INCI

Парфуми

Презентація

Розфасований у пляшки з бурштинового скла зі codigoutte.

 

 

ЯКІСТЬ

точка загоряння

62 ° С

Умови зберігання

Зберігати в пляшці з бурштинового скла щільно закритою, захищеною від повітря і світла, за температури нижче ніж 25 °C.

СВІЙСТВА Й ВИКОРИСТАННЯ

 
ОБОНИСНИЙ ОПИС

Інтенсивно фруктовий , цей натуральний аромат зачаровує нотами солодкого манго та соковитих тропічних фруктів .

 

Його інтенсивний аромат і гарна фіксація цінуються в складі гелів для душу, мила, бомб для ванн і засобів, що піняться . Його вишукані екзотичні нотки також творять чудеса під час складання всіх різновидів процедур, зокрема молочків для тіла, фруктових кремів або бальзамів , або навіть бальзамів для губ або помад з тропічними акцентами.

 

 

 
  ВИКОРИСТАЄ

Цей аромат дуже легко використовувати як інгредієнт у ваших косметичних препаратах:

  • Емульсії (креми, молочко, кондиціонери та маски для волосся)
  • Спінювальні засоби (гель для душу, шампунь)
  • Гелі та лосьйони
  • Олії й бальзами
 
  ВИКОРИСТАЄ

Розчинний у спирті, цей аромат також буде ідеально  розбавлений спиртовою базою (наприклад, нейтральною ORGANIC Perfume Base),  , щоб привнести екзотичні фруктові нотки в парфумерну композицію або аромат приміщення. Він використовується як інгредієнт у ваших препаратах:

  • На спиртовій основі Парфуми
  • Ароматичні олії та бальзами
  • Композиції для стрижневого дифузора
ПРИЙМАТИ

Цей косметичний ароматизатор не підходить для використання в електричних дифузорах, але ви можете використовувати його в містерах для створення навколишнього аромату, додавши близько десяти крапель до резервуара для води.

 
 
 

Заходи безпеки

- Не ковтати, використовувати тільки з косметичною метою.
- Зберігайте в недоступному для дітей місці.
- Уникайте потрапляння в очі, не наносьте на шкіру в чистому вигляді. Дотримуйтеся рекомендованих дозування.
-означені природні сполуки, що містяться в цьому ароматі, можуть представляти ризик алергії в деяких чутливих людей, коли ароматизатор входить до косметичної композиції (відповідно до Регламенту ЄС за косметиком No 1223/2009): лимонен, ліналоол, цитронелол, гераніол, бензиловий спирт. , цитраль.
- Зазвичай, завжди перевіряйте нанесення препарату на ліктьову складку не менш ніж за 48 годин до його використання.
- Небезпечний. Дотримуйтеся запобіжних заходів під час використання.
- Може викликати шкірну алергію. Викликає подразнення шкіри (риск, пов'язаний із продуктом у чистому вигляді). Токсично для водних організмів із довгостроковими наслідками (у разі масового розливання продукту в водні шляхи).
Номер UFI: EH30-50KX-U005-9H50.

 

.

 

 

НА ПРАКТИКІ

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ
дозировка ОТ 0,1 ДО 3%

(від загальної маси препарату)

Растворим в эмульсиях РОЗТРАТА В ЕМУЛЬСІЯХ
Растворим во вспенивающихся продуктах ДИСПЕРГОВАЄТЬСЯ ВСЕРЕЖНІ ПРОДУКТАХ плотность 1.0

(щільність відповідає щільності за 20 °C)

количество капель на 1 мл 1 МЛ = ОКОЛО 30 КАПЕЛЬ не растворим в воде НЕ ВИТРАТАМИ В ВОДІ

(Додати диспергатор)

маслорастворимый РОЗМОВИЙ В МАСЛІ растворим в спирте РОЗМОВИМ У СПІРЦІ
 
 
Характеристики
Основні
ВиробникUFI
Інформація для замовлення
  • Ціна: 105 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner