Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Абрикос (Туреччина) 100 мл

308 ₴

  • В наявності
  • Код: 00895
Рослинна олія Абрикос (Туреччина) 100 мл
Рослинна олія Абрикос (Туреччина) 100 млВ наявності
308 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Перший холодний віджим

Виличена частина рослини

Мигдаль, що міститься в ядрі

Ботанічна назва

Prunus armeniaca

ботанічна сім'я

різнобарвні

Функція

косметичний інгредієнт

Якісний

100% чистий і натуральний , перший холодний віджим

Рідна країна

Пресування: Марокко

Культура

 

Звичайне вирощування

Окислювальний потенціал

 

 

Органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: тектуча олійна рідина
- Цвет:  від безбарвного до світло-жовтого
- Запах: світло-горіховий і гіркий мигдальний - На дотик: жирний. Якщо ви хочете поліпшити його проникнення в шкіру, змішайте його з оліями, що проникають (кукуї, макадамії, лісового горіха,...)

Щільність

0,91-0,92

Індекс омилення

185-195

Співвідношення

Склад жирних кислот — партія 22HV0005:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F:  лінолева кислота (омега-6) (25,87%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  олеїнова кислота (64,47%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (5,54%)

Склад жирних кислот — партія 22HV0006:

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або AGE) або вітамін F:  лінолева кислота (омега-6) (27,06%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (МНЖК):  олеїнова кислота (63,83%)
  • Насичені жирні кислоти (НЖК): пальмітинова кислота (5,57%)

Інші активні компоненти : 

  • Вітамін А : відповідає за колір олії та здорове сяйво шкіри, потужний антиоксидант і фотопротектор.
  • Вітамін Е (альфа-токоферол) : природний антиоксидант
  • Фітостероли (зокрема бета-ситостерол, кампестерол, стилігмайстерол) : покращують бар'єрну функцію шкіри та мікроциркуляцію, уповільнюють старіння шкіри, мають протизапальну дію, захищають від дії УФ-променів.
  • Тріацилгліцериди : пом'якшувальні та заспокійливі властивості, допомагають відновити ліпідний шар шкіри.

Умови зберігання

Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому місці, далеко від джерел тепла та світла.

Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 308 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner