Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Жожоба (Simmondsia chinensis) 1 л

2 475 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 01170
clockВідправка з 31 липня 2024
Рослинна олія Жожоба (Simmondsia chinensis) 1 л
Рослинна олія Жожоба (Simmondsia chinensis) 1 лПід замовлення
2 475 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Jojoba seed oil — англ.

Huile de jojoba — франц.

Jojobaol — нім.

Сімейство: Симмондсиєві

Метод отримання: Холодне пресування ядер плодів жожоба.

Колір і запах: за кімнатної температури прозора жовта олія з легким характерним запахом. У разі зниження температури густіє.

Жожоба Gold являє собою найвищий сорт олії жожоба

Застосування в косметике:

Масло жожоба має доброю проникною здатністю, основний шлях проникнення — устілки сальних залоз і є доведеним енхансером.

К Наприклад, система доставки «олія в воде» на основі олії жожоба, підсилює надзвичайну абсорбцію диклофенаку та інших нестероїдних протизапальних засобів. Протизапальна активність під час вибору такої несної системи виявилася вищою, ніж у разі використання звичайної емульсії «олія в воде»

Також жожоба, у проти іншими енхансерами демонструє найкращу проникну здатність для амінофліну (порівняльна лінійка: олія жожоба > м'ята> ліліліацин = розмарин> іланг> оливка)

Масло жожоба має власним протизапальним ефектом. (Нabashy et al. (2005)), за допомогою багаторівневої регуляції активності запальних медіаторів.

Олія жожоба має стабілізувальним каротиноїди ефектом, тобто додавання олії жожоба до містить каротиноїди продуктам, перешкоджає окисній деградації останніх. Іншими словами, олію жожоба можна розцінювати як стабілізувальну каротиної добавку

 

Воно з успіхом використовується:

  • Як одне з олій в денний косметик;
  • Як добавка, або як провідна олія в креми для нормальної та комбінованої шкіри;
  • Як добавка в сонцезахисні засоби;
  • Косметика «після сонця»
  • Косметика для шкіри порушеними бар'єрними функціями;
  • Як добавка в косметику для догляду за ніжною шкірою навколо очей, шиї та декольте;
  • Як поживна, зволожувальна домішка маски и інші засоби для догляду за волоссям і шкірою голови;
  • Як одне з транспортних масажних олій у смесях с ефірними оліями;
  • Може використовуватися в дитячій косметиці;
  • В смеси с нестабільними рослинними оліями, для підвищення стійкості до окисненню останніх;
  • Уход за нігтьовою пластиною (засобу для пом'якшення кутикули, засоби для полірування нігтьової пластини);
  • Духи на олійній основі;
  • Основа для мацератів;
  • Як емолент в декоративної косметики;
  • Добавка в мыло
  • Нрма введення: в якості добавки, або в чистому вигляді.
  • Умови та терміни зберігання: не менш ніж 24 місяців в темному прохолодному місці.

Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 475 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner