Кошик
602 відгуків
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40

Рослинна олія Пракаксі, 100 мл.

  • Під замовлення
  • Код: 02795
clockВідправка з 08 березня 2024

498 

+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Рослинна олія Пракаксі, 100 мл.
Рослинна олія Пракаксі, 100 мл.Під замовлення
498 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00

Опис

Латинська назва: Pentaclethra macroloba seed oil.
Сімейство: Leguminosae-Mimosoideae.
Частини рослини: семена.
Отримання: холодне пресування.
Тип: нерафіноване.

Зовнішні ознаки: светло-желтое. За прохолодної температури дає щільний жовтий воскова осад.
Консистенція: рідке.
Стабільність: стабільне.
Відсоток введення: 1-100%

Олія добувають із насіння дерева Пракаксі, яке росте в тропічних лісах Амазонки. Це дерево дуже добре відоме в Бразилії завдяки своїм антибактеріальним і кровоповертальним властивостям. Місцеве населення традиційно застосовує його для лікування укусів змійок і загоєння ран.

Склад: містить велику кількість фенолів і вітамінів А й Е, забезпечуючи антиоксидантну дію та сприяє клітинному оновленню, й ідеально підходить для зрілої шкіри. Він також має потужні антибактеріальні, протигрибкові й антисептичні властивості, допомагає полегшити почервоніння й свербіж, що робить його ідеальним для подразненої та пошкодженої шкіри.

В олії пракаксі міститься високий рівень бігенової кислоти, що допомагає зберегти рівень вологості в шкірі та волоссі. Олія також сприяє зменшенню пігментації, депігментації шкіри.

Використовуються для гоління
— крeмoв, лoсьoнoв
— moложивачів сиворoтoк для обличчя
— бaльзaмoв, кoндициoнeрoв, мaсoк для волос
— кремів і олійних сумішей проти розтяжок. Може використовуватися в концентрації 1-100%. Жирнокислотний склад олії пракаксі
олеїнова кислота — біля 44%
бігенова кислота — підлі 20%
лігноцеринова кислота — близько 15%
арахідинова кислота — біля 4%
пальмітинова кислота — біля 3%
стеаринова кислота — близько 3%
лінолева кислота — підлі 1,5%

Косметичні властивості
— підходить для шкіри всіх типів
— сприяє зменшенню пігментації шкіри
— бездоганно для зрілої шкіри, ініціює клітинне оновлення
— згладжує малі зморшки
— зволожує шкіру, волосся
— полегшує розчісування волосся, надає йому легкості, сяйва
— надає об'єм зачісці
— немов і олія броколі, є природною альтернативою силіконових добавок
— сприяє усунути розтяжки (стрия) на шкірі, профілактикує їх виховання
— застосовується для лікування шрамів у подальшому післяпочині акне, вугрової висипки
— гарантує гарну стабільність емульсій, їхню в'язкість. Поміщений у холодильник, дає жовтуватий восковий відстій. Олія пракаксі має потужні антиоксидантні, протигрибкові, антибактеріальні властивості, а ще здатністю усувати почервоніння й полегшувати свердж, що робить його однією з найкращих олій для догляду за ушкодженою й подразненою шкірою. Олію отримують прохолодним пресуванням насіння дерева пракаксі, що росте в лісах Амазонки.

Дія: Під час нанесення на волосся, Пракаксі олія зволожує, пом'якшує й згладжує волосся й сприяє його блиску та легкості, полегшує розчісування вологого та сухого волосся.

Нова екзотична олія вже набула застосування в косметичних засобах для шкіри та волосся. Олія пракаксі має дуже потужну зволожувальну дію, а також допомагає оновлювати шкіру, лікує розтяжки (стрії на шкірі). Олія поколіннями використовувалася для лікування важких наслідків акне та шрамів від вугрової висипки, вона сприяє зволоженню шкіри та сприяє клітинному оновленню.

Як потужний антисептик, він часто використовується в лікарнях для очищення шкіри після операції.
Допомагає в профілактиці розтяжок. Ідеально для лікування шкірних інфекцій. Корисно для лікування сухої та втомленої шкіри, щоб уникнути зморщок і пігментних плям, прискорюючи процес загоєння. Підходить для всіх типів шкіри.

У засобах для волосся олія забезпечує чудовий ефект кондиціонування волосся, покращує розчісування, підвищує гладкість і блиск волосся.

Отже, олія пракаксі може використовуватися як кондиціонувальний компонент для догляду за волоссям. Завдяки високій кількості бігенової кислоти, ця олія є гідною натуральною альтернативою ПАРам і катіонним кондиціонувальним добавкам. Воно забезпечує гарну в'язкість і стабільність емульсій. Олія також створює гідрофобний шар навколо волосся, який оберігає його від вологи та регулює об'єм.

Пракаксі олія може бути використана для підвищення в'язкості та стабільності емульсії.

Показання до застосування:

- экзема,
— дерматити,
― сухе, неживе волосся,
― тьмяне волосся,
-ломке волосся,
— пігментні плями,
― вітиліго,
— псоріаз,
― суха, зневоднена шкіра,
― розтяжки (стриї),
― шрами,
― наслідки акне (рубці)
― випадання волосся.

Застосування:

- Лосьйони та креми,
― Сироватки та олії для обличчя,
― Бальзами та мазі для волосся,
― Кондиціонери для волосся,
— Маски для глибокого лікування волосся,
― Сироватки для волосся,
— Домішка в мило з нуля,
― Крема та олії для тіла проти розтяжок (стрій)

Характеристики

Основні
ДіяРозгладжуючий

Інформація для замовлення

  • Ціна: 498 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner