Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Рукола (Індія) BIO, 10 мл.

83 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 04208
clockВідправка з 31 липня 2024
Рослинна олія Рукола (Індія) BIO, 10 мл.
Рослинна олія Рукола (Індія) BIO, 10 мл.Під замовлення
83 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання

Перший холодний прес

Частина добутої рослини

семена

Ботанічна назва

Ерука сативу

Ботанічна сім'я

Brassicaceae

функція

Косметичний інгредієнт

якість

100% чистий і натуральний, незайманий , без жодного очищення або хімічної обробки, косметичної якості.

Країна походження

Індія

культура

БИО Космос сертифицирован

 

 

Сертифіковано на 100% органічний продукт Ecocert Greenlife відповідно до стандарту COSMOS.

 

Інше ім'я

Рукола олива, ракетна олива

Позначення INCI

Олія насіння еруки сативи

Окислювальний потенціал

Дізнайтеся більше про окислювальний потенціал олій і олій...

ЯКІСТЬ

Дата виготовлення

1925бр 2019 (лот 19HV0222)

Використовуйте переважно до кінця

1925бр 2021 (лот 19HV0222)

На етикетці за номером партії слідує літера, що позначає серію паковання.

Органолептичні властивості

Зовнішній вигляд : олійна рідина
Колір : від жовтого до золотисто-жовтого
Запах : характерний, зелені ноти схожі на свіжозрізану капусту
Дотик : м'яке та досить сухе, швидко проникає

склад

Основний склад жирних кислот — газофазна хроматографія партії 19HV0222  :

  • Поліненасичені незамінні жирні кислоти (PUFA або EFA) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (7,93%), альфа-ліноленова кислота (омега-3) (10,17%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA):  ерукова кислота (43,3%),  ґадролеїнова кислота (омега-9) (10,87%) , олеїнова кислота (омега-9) (17,62%)
  • Насичені жирні кислоти (AGS): стеаринова кислота (1,26%), пальмітинова кислота (3,45%)

 

Збільшити ерукову кислоту : ця мононенасичена жирна кислота часто трапляється в рослинах сімейства Brassicaceae. Надає оліям м'якого та шовковистого відтінку, дуже проникаючи з нежирним покриттям на шкірі. Його довга ланцюгова структура робить його особливо цікавим для обшиття волосся, що надає волоссю покращують, зміцнювальні та захисні властивості.

Умови зберігання

Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому місці, далеко від джерел тепла та світла.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 83 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner