Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Кунжутна (Sesamum indicum), 100 мл.

188 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 01166
Рослинна олія Кунжутна (Sesamum indicum), 100 мл.
Рослинна олія Кунжутна (Sesamum indicum), 100 мл.Немає в наявності
188 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Sesame oil - англ.

Huile de sesame - франц.

Sesamol - Нем.
 
Сімейство:  Кунжутові
 
Метод отримання: холодне пресування необсмаженого насіння. Нерафіноване, недезодороване.
 
Колір і запах: прозора олія з горіховим запахом. Під час зберігання можливе випадання природного осаду.
Особливості:
 
Особливістю кунжутної олії є наявність у неомильній фракції т.н.лігнанів кунжутної олії - фурофуранових лігнанів — сезаміну, сезамінолу, сезамоліну та сезамолінолу (ок. 0,3-0,5%). Ці лігани у своїх формулах мають загальну частину
— називається сезамолом.
Норма введення: використовувати як домішку або моноваріант.
 
Термін зберігання: 24 місяці.
 
Сезамол являє собою фенольне з'єднання 1,3-Benzodioxol-5-ol
 
Крім цих лігнанів — у кунжутній олії холодного пресування виявляється кальцій.
 
Фітостероли (450-1896 мг%)
Переважно представлені β-ситостеролом і кампестеролом.
Токофероли (ç і α токофероли)
 

           

  • Кунжутна олія має власний антимікробний ефект щодо мікроорганізмів роду стафілококів і стрептокок (Sahelian, 2007)
  • Кунжутна олія вирізняється гарною проникністю в епідерміс;
  • Кунжутна олія має протизапальний ефект;
  • Кунжутна олія, переважно завдяки наявності лігнанів, має антиоксидантні властивості та стійкість до окиснення. Трапляються дані про те, що кунжутна олія, за належного зберігання, здатна зберігатися без втрати властивостей, до 7 років.
  • Кунжутна олія має природним сонцезахисним чинником (приблизно 1,3), протовозапальні, антимікробні та антиоксидантні властивості
     
     
    Використання в косметиці
     
    Завдяки високій стійкості до окислення, кунжутна олія може бути використаний вденний косметик.
    Жирнокислотний склад олії дає змогу використовувати його як основну олію длякомбінованої та схильної до утворення комедонів шкіри.
    Крім того, кунжутна олія ароматерапевти традиційно рекомендують використовувати для догляду за Тонус, що втратила в'ялу шкіру, особливо зони декольте.
     
  • У денній косметиці як провідна олія, або як домішка, що збільшує сонцезахисний фактор емульсії
  • Засоби для зрілої, сухої, потрісканої шкіри, що допомагає впоратися з віковою сухістю та відновлювальна еластичність шкіри;
  • Засоби для зрілої, в'ялої шкіри, що допомагають поліпшити тургор 
  • Засоби для комбінованої, схильної до утворення комедонів і вугрів шкіри;
  • Засоби для боротьби з постакне;
  • Дитяча косметика;
  • Косметика «після сонця»
  • Очисні засоби, зокрема засоби для демакіяжу очей;
  • Догляд за слизовою носа (запобігає пересиханню слизової, утворенню кірок)
  • Як масажна олія
  • Захисні засоби для волосся, добавка в маски та кондиціонери для волосся.
Характеристики
Основні
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 188 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner