Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Аюрведичний порошок Дамаської Троянди 100 г

188 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 01961
clockВідправка з 31 липня 2024
Аюрведичний порошок Дамаської Троянди 100 г
Аюрведичний порошок Дамаської Троянди 100 гПід замовлення
188 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Порошок дамаської троянди використовують для приготування косметичних засобів. Він заспокоює і знімає подразнення шкіри, є регенерувальним і омолоджувальним засобом, підтримує еластичність шкіри. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для чутливої. А також використовується для косметичних процедур, які уповільнюють ознаки старіння.

Порошок Троянди Дамаської   використовують у догляді за волоссям . Завдяки своєму божественному аромату він приємно ароматизує ваші засоби з догляду за волоссям. 

Ванни з дамаською трояндою знімають стрес, дратівливість, нервові розлади та перепади настрою. Шкіра водночас стає м'якою й оксамитовою.

INCI: Rosa damascena flower powder

Використовувана частина рослини: Лепестки

Країна походження: Індія

Метод вирощуваннязвичайний

Спосіб отриманняПелюстки збирають вручну, сушать на відкритому повітрі та подрібнюють у порошок

Якість: 100% чистий і натуральний, косметичний

Зовнішній вигляд: Дрібний порошок

Колір: темно-рожевий

Західхарактерний для Троянди, квітковий, злегка солодкий

Привкус: гіркий, гострий, терпкий, солодкий

Розчинність: не розчиняємо у воді, у олії.

Активні компоненти:

- Таніни

- Флафлева кислота

Синергія

- Подразнена та чутлива шкіра: гідролат деревію, римської ромашки, календули олія, календули СО2 екстракт, ефірні олії лаванди, римської ромашки

- Для зрілої шкіри: порошок зеленого чаю, гідролат троянди, олія обліпихи, огірочника, Малина, Шипшина, рисових висівок, ефірні олії рожевого дерева.

Заходи безпеки: Не використовуйте впродовж перших трьох місяців вагітності.

Умови зберігання: якщо немає повітря, вологи та світла, у закритому пакованні.

 

Властивості:

- регенерувальні властивості

— покращує й підтримує еластичність шкіри.

- заспокоює

- тонізує

- запобігає передчасним зморшкам

- знімає подразнення шкіри.

— врівноважує три доші Вата, Пітта та Капха.

— ароматний догляд за волоссям.

- заспокійлива нервова система

— заспокоює нерви.

 

Показання:

- Для всіх типів шкіри

— особливо для зрілої шкіри

- для чутливої та подразненої шкіри

- для запаленої шкіри

- для всіх типів волосся

- ароматичний догляд за волоссям

- стрес, нервова напруга

- депресія, нервові розлади, тривога

- негативні емоції: гнів, ревнощі, спрага помсти

- перепади настрою, особливо пов'язані із крайньою втомою й пекучим болем

- емоційні труднощі

 

Застосування:

- м'який пілінг

- ароматизація продуктів

- заспокійливий крем для подразненої шкіри

- олія для розслаблювального масажу

-олія для зрілої шкіри ( крему, сироватки, лосьйонів, тоніки)

- засоби для запаленої, проблемної шкіри

- сухий шампунь

— ароматний лосьйон для волосся

- засоби для ванни

- убтаны.

 

Водний настій (мацерат):

- мінеральна вода — 90%

— порошок дамаської троянди — 10%

Змішати та поставити в холодильник на 24 години, потім відфільтрувати.

Гарячий спосіб:

довести воду до кипіння та додати порошок Дамаської троянди, кип'ятити помішуючи упродовж 10-15 хв, остудити, відфільтрувати.

 

Оливний настій (мацерат):

- базова олива — 100%

- порошок Дамаської троянди — 10%

Змішати та дати настояться впродовж 24 годин, іноді помішуючи розчин, відфільтрувати.


 

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 188 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner