Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

СО2 Екстракт Гібіскус (Hibiscus abelmoschus), 0.5 г

450 ₴

  • В наявності
  • Код: 02507
СО2 Екстракт Гібіскус (Hibiscus abelmoschus), 0.5 г
СО2 Екстракт Гібіскус (Hibiscus abelmoschus), 0.5 гВ наявності
450 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ботанічна назваAbelmoschus moschatus
СинонімиHibiscus abelmoschus, гібіскус; амброве насіння, Ambrette seed, Musk Ambrette
Семейство: Мальвовые (Malvaceae)
Опис: Вічнозелений чагарник заввишки до півтора метра з великими жовтими квітами з пурпуровою серцевиною. Плодові коробочки, що являють собою п'ятикутні пірамідки, містять сіро-коричневе насіння з мускусним запахом.
Колір: блідо-жовтий. 
Аромат: отримана парова дистиляція ефірна олія практично не має запаху. Витримка ефірної олії впродовж декількох місяців розвиває в олії багатий, приємний, квітковий, мускусний, винний аромат.
екстрагована розчинниками олія має мускусний, деревно-пряний аромат.
Смак
Літучість: базова нота
Метод отримання: парова дистиляція насіння (перед використанням готова олія витримують упродовж декількох місяців); екстракція розчинниками (конкрет і абсолют); екстракція СО2
Використовувана частина рослини: семена 
Вихід олії: 0.2-0.6% (у разі парової дистиляції)
Зона вирощування: Відбувається з Індії, широко культивується в тропічних країнах, включно з Індонезією, Андією, Єгипту, Китайом, Мадагаскаром. Дистиляція олії зазвичай виробляється в Європі та Америці
Інші види: Різновид просвірника — H. esculentus — росте в Туреччині, інший різновид росте на Мартініці, і насіння цієї рослини має тонший запах
Клас
Характеристика: Отримана олія через великий вміст жирних кислот (головно, пальмітинової) являє собою тверду масу типу ірисового конкрету. Після видалення жирних кислот (ощадження солями літію або розчиненням у розбавленому спирті) отримують т.ін. рідка амбретова олія
Хімічний склад
Амброттолід, амбретолова кислота, пальмова кислота та фарнезол
Хімічний склад CO2-екстракту
- Ацетат фарнезіл — 78,8%
- Амбреттолід — 6,1%
- Гептила ацетат — 3,7%
- Децила ацетат -4,0%
- Фарнезол — 0,96%

Психо-емоційна дія
Допомагає під час лікування депресії, нервових захворювань.

Косметична дія
* Зволожує суху, мляву шкіру.
*Загоює шкіру, знімає запалення.
*Обладає дренувальними властивостями, може бути використана в засобах від целюліту.
* Є прекрасною базовою нотою в парфумерії та фіксує аромати.

Цілюща дія
Найчастіше слугує стимулювальним засобом, допомагає у разі нетравлення шлунка, спазмів і нервової диспепсії. У китайській медицині застосовується для лікування головного болю. В Єгипті насіння використовували для очищення дихання, а емульсію олії з молоком — для зняття свербіння. Араби змішували насіння просурника з кави. На Сході насіння вживають як приправу до їжі.
Дія: Антиспазматична, збудлива, вітрогінна, стимулювальна та шлункова.
У домашніх умовах використовують у разі судом, м'язових болів і втоми. 
Має гормоноподібну дію (стимулює вироблення гормонів) — застосовується для лікування різних гормональних захворювань

Застосування в парфумерії
Амброве насіння — справжній подарунок тим, хто складає власні парфумерні композиції. Тепла, деревна базова нота, запах мускусний, багатий, солодкий із таємничим квітковим відтінком. Його варто з обережністю додавати в композиції, позаяк слабкий спочатку запах згодом стає інтенсивнішим і вишуканішим

Рідка олія використовують у високоякісній парфумерії для надання сильного та характерного мускусного тону, який більш рівний і м'який, ніж синтетичний амбрет. Сирий конкрет використовують у косметичних виробах. Через сильний прилипкий запах його застосовують із великою обережністю в малих концентраціях.
Часто використовується як замінник мускусу.

Інше застосування
Слугує ароматизатором для алкогольних і безалкогольних напоїв, з цією ж метою застосовується в кондитерському виробництві.

Методики застосування
У парфумерії, а також для ароматизації лосьйонів і кремів
Концентрація 0,5% — 2% 

Заходи безпеки:
Олія нетоксична та не подразнює шкіру
Не застосовувати під час вагітності 
Поєднується з кипарисом, неролі, пачулями, трояндою, сандалом, шавлією мускатним, 

Зберігання: Зберігати олію треба як 10-50% спиртового розчину на холод, щоб уникнути появи неприємних прогорклих запахів.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 450 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner