Плоди промивають і оболонка видаляється. Потім вони ферментують, що зменшує пульпу. Насіння ферментовані какао-боби, які потім обсмажують, охолоджують і пресують із отриманням какао-маси. какао-олія відділяється від землі, а потім парою дезодороване під вакуумом.
Олія 100% чиста та натуральна, косметичні та якість харчових продуктів
Органічні, завірений Ecocert Greenlife згідно зі стандартом Ecocert доступні на http://cosmetiques.ecocert.com
На етикетці, номер партії дотримуються письма із зазначенням серії кондиціонування.
- Зовнішній вигляд: тверда олія за кімнатної температури; рідка олія вища за 35 °C - Цвет: светло - жовтого до жовтого - Запах: солодкий шоколад, нагадуючи запах білого шоколаду - Touch: жорсткий, без зернистого
Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії QBEU0028 :
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або віку) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (3,03%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнової кислоти (31,44%)
- Насичені жирні кислоти (SFA): стеаринова кислота (33,92%) , пальмітинову кислоту (28,47%)
Інші активні інгредієнти :
Цю олію, фільтрують, щоб видалити коричневий колір какао, менш багатий на поліфеноли (катехін, епікатехін) достатню BIO олію какао, але досі багатий на цікаві активи, зокрема:
- Вітамін Е: природний антиоксидант
- Insaponifiables, зокрема:
- Фітостероли (бета-ситостерин, стилігмайстерин, кампестерин) : антиоксидант, виліплення, тонізувальний і заспокійливий.
- Сквален: сприяє регенерації ліпідного цементу рогового шару (сквалена природним чином наявні в шкірі та шкірного сала).
- Ціна: 1 238 ₴