Кошик
481 відгук
ДОСТАВКА ПО ЄВРОПІ !!!  Ціна сайту + 23% (ПДВ) 
Интернет-магазин «Aroma-Zone»
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40

Порошок солодки ( локриці) ,50 г

  • Закінчується
  • Код: 01279

118 грн

+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Порошок солодки ( локриці) ,50 г
Порошок солодки ( локриці) ,50 гЗакінчується
118 грн
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
Купити

Опис

INCI : Glycyrrhiza glabra root powder
Повний опис:

У косметології екстракт солодки (лакричника) застосовується в якості активатора водно-сольового обміну, протизапальної та протимікробної кошти (має виражені антимікробні властивості проти Р. acne і не призводить до розвитку резистентності мікрофлори), як засіб, що запобігає появі пігментних плям і володіє відбілюючим ефектом (перешкоджає виробленню меланіну завдяки здатності пригнічувати фермент тиросиназу), а також знімає роздратування, набряку і запалення шкіри.

Экстракт корня солодки – содержит в своем составе глициризиновую кислоту. Глициризиновая кислота является уникальным природным поверхностно-активным веществим с противовоспалительными свойствами. Ее содержание обеспечивает мягкое очищающее действие, не раздражающее, успокаивающее кожу. Корень солодки так же обладает репаративным (восстанавливающим), иммуноактивным действиями.

В anti-age кремах экстракт лакричника ― это натуральный фитоэстроген, стимулирующий образование коллагеновых волокон , он активно препятствует углублению имеющихся морщин и появлению новых.

Действие:
- має протизапальну та протимікробну ефектом
- забезпечує м'яке очищення
- має відбілюючим ефектом
- стимулює утворення колагену
- перешкоджає утворенню зморшок
- запобігає появі пігментних плям
- ефективний при екземі і дерматитах
- знімає набряки і роздратування

Застосування в косметиці:
- в протизапальних кремах
- в лосьйонах і тоніках для проблемної шкіри
- у anti-age кремах, як засіб, що стимулює вироблення колагену
- в очищувальних і відбілюючих шкіру засобах
- в заспокійливих кремах для чутливої шкіри

Інформація для замовлення

  • Ціна: 118 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner