Кошик
633 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Вівсяна ( Avena Sativa), 10 мл.

98 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 02874
clockВідправка з 02 липня 2024
Рослинна олія Вівсяна ( Avena Sativa), 10 мл.
Рослинна олія Вівсяна ( Avena Sativa), 10 мл.Під замовлення
98 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання

Після екстракції етанолу (спирт рослинного походження), випаровування спирту й очищення за допомогою фізичних засобів (гідратація для видалення крохмалю та мікрофільтрація, щоб отримати дуже чистий екстракт)

 
Завод частина отримана
семена
 
Ботанічна назва
Avena Sativa
 
Ботанічна сім'я
Злаки
 
якість

100% чисте та натуральне, косметичне та якість харчових продуктів

 
Країна походження
Швеція (культура овес) і United - Королівство (виробництво кінцевого екстракту)
 
культура
 

Екологічний (лот RHV0123) і консервативність (багато RHV0193)

звичайне сільське господарство

 
INCI позначення
Avena Sativa олія ядра
 
окисний потенціал
 
сортування інструкції з паковання
 
 
 
ЯКІСТЬ
дата виготовлення
Іюль 2016 (багато RHV0123) і вересень 2016 (лот RHV0193)
 
Найкраще використовувати до кінця
Іюль 2018 (багато RHV0123) і вересень 2018 (лот RHV0193)

На етикетці, номер партії треба писати із зазначенням серії паковання.

 
органолептичні властивості

Зовнішній вигляд : рідина, олійна рідина 
Колір : бурштиновий 
Запах : характерний овес, посилаючись на вівсянку, приємний 
Сенсорний : м'яка та проникна, легко поглинається олія шкіри

 
щільність
0,92
 
омивання
185-200
 
склад

Склад більшості жирних кислот — газова фаза хроматографії багато RHV0123  :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін Е: лінолева кислота (омега-6) (37,67%) , альфа-ліноленової кислоти (омега-3) (1.1%) 
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA)  олеїнова кислота (омега-9) (41,20%)
  • насичені жирні кислоти (SFA): пальмітинова кислота (14,87%)

Склад більшості жирних кислот — газова фаза хроматографії багато RHV0193:

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін Е:  лінолева кислота (омега-6) (38,26%) , альфа-ліноленової кислоти (омега-3) (1,31%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA)  олеїнова кислота (омега-9) (41,52%)
  • насичені жирні кислоти (SFA): пальмітинова кислота (14,81%)

Збільшити лінолеву кислоту : лінолева кислота являє собою поліненасичені жирні кислоти, , що належать до родини омега-6. Ця жирна кислота не синтезується організмом. Кажуть, Чому жирна кислота «важливе значення» На шкірі, ця жирна кислота в композиції церамідів. Він брав участь у формуванні епідермальних ліпідів і бере участь у рідкості мембран. Лінолева кислота сприяє втраті межі води зі шкіри, забезпечуючи водночас пом'якшувальні та поживні якості.

Зосередьтеся на олеїновій кислоти  : олеїнова кислота надходить із «олеум» латинської означає олію. Цей ліпідний є частиною сімейства омега-9. На відміну від омега-3 і 6, омега 9 не належать до категорії незамінних жирних кислот, оскільки людський організм може виробляти з інших жирних кислот. Вони, проте, дуже важливі та беруть участь у належному функціонуванні серцево-судинного — судинної системи . Олеїнова кислота є найпоширенішим мононенасичених жирних кислот з довгим ланцюгом у нашому організмі. Дуже поживний для шкіри, робить її гнучкішою та м'якшою, , але більш сяйною.

Інші активні інгредієнти : 

  • Токофероли та токотрієноли (вітамін Е)  :  потужні природні антиоксидантиякі борються пошкодження клітинованими радикалами, УФ...
  • Кераміди  : ці полярні ліпідні компоненти єестественнов-шкірою, а брати участь у гідроліпідній плівці, яка захищає зневоднення шкіри. Крім того, цераміди мають інгібувальну дію на еластази та колагенази, що руйнують ферментів колагену й еластину, аборіба зі старіння шкірних структур і провисання шкіри.
  • Фосфоліпіди s : ці полярні ліпідні компоненти наявні природно у шкірі також частина природної гідроліпідної плівки, щоб підтримувати бар'єрну функцію шкіри та hydrataion.
  • Стерини : ці природні нейтральні ліпіди, також є природними, допомагають зберегти гідроліпідну плівку шкіри. Деякі стерини, як-от дельта-5-avenasterol, також мають антиоксидантні властивості.
  • Avénacines : завдяки процесу екстракції етанолу, ці природні сапоніни в обіг витягуються частково в олії. Вони можуть допомогти сформувати стабільні емульсії. Крім того, дослідження показали, що avénacines були протигрибкова дія.
  • Avenanthramides : фенольні антиоксиданти, протизапальні та антизудні. З'єднання визнані вівсяної активи порошок, їхня заспокійлива дія на свербіж доведена. Ці гідрофільні сполуки зазвичай не розчинні в олії, але конкретний метод екстракції використовується для цієї олії допомагає витягти частину.
  • Ефіри ферулової та кавової кислоти : Ці похідні фенола мають потужні антиоксидантні властивості.
 
умови зберігання
чутлива олія. Зберігати в прохолодному місці, далеко від джерел тепла та світла.
 
 
Інформація для замовлення
  • Ціна: 98 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner