Холодний віджим і фізична фільтрація
100% чистий і натуральний, дівоча, першого холодного пресування та фізичної фільтрації, без жодного очищення або хімічного оброблення, косметичні якості.
дика колекція
На етикетці, номер партії дотримуються письма із зазначенням серії кондиціонування.
- Зовнішній вигляд: рідина масляна рідина або напівтверда олія (у Залежно від температури). Помістіть олію в миску з гарячою водою на кілька хвилин, щоб перетворити на рідина.
- Цвет: жовто-жовтогарячий жовтий, прозорий до непрозорого (у Залежно від рідини або напівтвердого)
- Запах: фруктовий запах, що схожий на маракуї
Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії RHV0082 :
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або віку) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (2,56%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (59,85%)
- Насичені жирні кислоти (SFA): пальмітинова кислота (31,29%)
Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії RHV0132 :
- Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або віку) або вітамін F: лінолева кислота (омега-6) (2,56%)
- Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (59,85%)
- Насичені жирні кислоти (SFA): пальмітинова кислота (31,29%)
- Зеаксантин: натуральний пігмент сімейства каротиноїдів із сильним антиоксидантом. Крім того, зеаксантин фільтра синього світла та нейтралізує вільні радикали, що перетворюються на соняшникове світло.
- Вітамін А: відповідає за колір олії та гарний зовнішній вигляд шкіри, потужний антиоксидант і регенерувальні властивості
- Вітамін Е: природний антиоксидант
- Фенольні кислоти мають чудові антиоксидантні властивості.
Piqui являє собою чагарник заввишки до 10 метрів, який росте в північному — східній частині Бразилії . Він виробляє плоди із зеленою шкірою й густою містить жовту м'якуш . Укоріненій мові, пекуї означає " колючий кожи " , тому що цей фрукт дійсно важко їсти з - за шипов на нем. Тим не менш ніж це добре відомі фрукти та використовуються місцевим населенням є чудовим джерелом поживних , який є складником регіональних кулінарних виробів і лікерів.
Це джерело ліпідів для корінних народів, можуть бути використані в якості заміни для олії. Piqui олія традиційно видобувається в майці з целюлози або насіння. В бразильської народної медицини , він використовується для лікування ран , у лікуванні респіраторних захворювань , як-от кашель, бронхіальна захворювання й астми, а також ревматичні та м'язові болі . Він також є частиною популярних лікарських препаратів, використовуваних фермерами для лікування болю, забої та лущення їхніх тварин.
У косметиці олія Piqui має чудовими властивостями . Згідно з дослідженнями, олива Piqui мають заспокійливий і омолоджувальний потенціал , особливо популярною в догляді за чутливою та подразненою шкірою . Ця олія також містить зеаксантин , антиоксидантний пігмент , який фільтрує синє світло та нейтралізує вільні радикали . Отже, ця молекула проти передчасного старіння і пошкодження, спричинені впливом сонця.
Пекуї і для живлення шкіри, пом'якшує, захищає її від зовнішньої агресії та допомагають боротися з наслідками фотостаріння .
Пекуї масло з солодким запахом і фруктовим смаком , що робить рослинна олія винятковою і високо цінуються . Він також популярний у уходе за волоссям , щоб принести м'якість і догляд підходить або для кучерявого волосся.
|
СВІЙСТВА
|
|
СВІЙСТВА
|
- Ціна: 383 ₴