Кошик
634 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Солодкого Мигдалю (Prunus dulcis) BIO,250 мл.

648 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00551
clockВідправка з 07 липня 2024
Рослинна олія Солодкого Мигдалю (Prunus dulcis) BIO,250 мл.
Рослинна олія Солодкого Мигдалю (Prunus dulcis) BIO,250 мл.Під замовлення
648 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання

першого холодного пресування

 
Частина рослини екстрагують
 
 
Ботанічна назва
Prunus Дульсіс
 
Ботанічний сім'ї
Rosaceae
 
якість

100% чистий і натуральний, холодного пресування, без якого — або хімічної обробки, косметичної та якості харчових продуктів

 
Країна походження
Італія
 
культура
косметическая БИО

 

Органічні, завірений Ecocert Greenlife згідно зі стандартом Ecocert доступні на http://cosmetiques.ecocert.com

 
окисний потенціал
 
сортувальні Інструкції з паковання
 
 
 
ЯКІСТЬ
дата виготовлення
Август 2015 (лот QHV0230), червень 2015 р. (серія QHV0231) і травня 2016 (лот RHV0079)
 
Найкраще використовувати до кінця
Август 2017 (лот QHV0230), червень 2017 (лот QHV0231) і травень 2018 (багато RHV0079)

На етикетці, номер партії дотримуються письма із зазначенням серії кондиціонування.

 
органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: рідина, олійна рідина 
- Цвет: светло - жовтий 
- Запах: солодкий і стриманий 
. Якщо ви хочете, щоб поліпшити її проникнення в шкіру, змішати його з олії (Кукай, макадамії, Жовто- коричневий...)

 
щільність
0.91-0.92
 
кількість омилення
189-196
 
композиція

Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії  QHV0230 :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін F:  лінолева кислота (омега — 6) (23,13%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнової кислоти (66,84%)
  • насичених жирних кислот (SFA): пальмітинова кислота (6,64%), стеаринова кислота (2,28%)

Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії  QHV0231 :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін F:  лінолева кислота (омега — 6) (25,99%)
  • Мононенасичених жирних кислот (MUFA) олеїнова (63,6%)
  • насичених жирних кислот (SFA): пальмітинова кислота (7,46%), стеаринова кислота (1,85%)

Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії R HV0079 :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або вік) або вітамін F:  лінолева кислота (омега — 6) (25,26%)
  • Мононенасичені жирні кислоти (MUFA) олеїнової кислоти (65,65%)
  • насичених жирних кислот (SFA): пальмітинова кислота (6,18%), стеаринова кислота (1,89%)

 

Інші активні інгредієнти : 

  • Фітостероли (бета-ситостерол, , кампестеролу, стилігмайстерин): поліпшити функцію бар'єра шкіри та мікроциркуляції, гальмують старіння шкіри, протизапальна, захищає від УФ впливів.
  • Тріацилгліцеридів: розм'якшення й заспокійливі властивості, допомагає відновити ліпідну плівку шкіри.
  • Тритерпенові спирти (альфа й бета): амірин захисту шкіри, протигрибкові, противірусні та протизапальні.
 
умови зберігання
Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому, далеко від джерел тепла та світла.
 
 
 
 
 
 
 
СВІЙСТВА
  • Дуже м'яке  дуже приємно наноситься й залишає гладку поверхню
  • Пом'якшує живить шкіру та захищає її від висихання.
  • Пом'якшувальний и тонізувальний , активізує відновлення шкіри.
  • Заспокійливий , він заспокоює свербіж і подразнення.
  • Це допомагає запобігти розтяжок .
ПОКАЗАННЯ
  • сухої й дуже сухої шкіри
  • тендітної й ніжної шкіри
  • роздразнення, опіки
  • Тріщини, щілини
  • Розтяжки
ВИКОРИСТАННЯ
  • Лосьйони та очисні засоби та пом'якшувальні молочка для обличчя
  • шовковисті та м'які масажні олії
  • зволожувальний і поживний догляд за сухою шкірою й одягом пошкодженою
  СИНЕРГІЗМ
  • Для догляду за опіками  і сонячних опіків: ефірна олія лаванди.
  • Для профілактики та лікування розтяжок: ефірна олія мандарина, Шипшина рослинні олії, макадамії, каріте.
НА ПРАКТИКІ
  • Використовуватися в чистому вигляді або в суміші з ефірними оліями або інших рослинних олій як денний крем або вночі або набрати масажну олію.
  • Для того, щоб ввести як жирову фазу в композиції емульсії для тіла та обличчя.
 
 
СВІЙСТВА
  • Дуже заспокійлива и пом'якшувальна , це запобігає зневодненню волосся.
  • Пом'якшення , бадьорить , він оживляє та відновлює блиск і міцність пошкодженого волосся.
  • Допомагає усунути лупа .
ПОКАЗАННЯ
  • сухий, грубий, гофровані, ламкі, розкол
  • кучеряве волосся й Afros
  • Фарбоване волосся
  • лупа
ВИКОРИСТАННЯ
  • Шампуні та кондиціонери
  • волосся бальзами для сухого догляду за волоссям
  • Креми або маски захисту волосся
  СИНЕРГІЗМ
  • Для того, щоб прикрасити волосся, зробити його блискучим:  кераміди, олія рицинова ефірна олія іланг-ілангу.
  • Для зміцнення волосся: рослинні олії Кокоса,сапоті, Лялькуй і батери т манго, олію ши, Сал, Кокум, мурумуру.
  • Для нігтів і ламкого волосся: ефірна олія лимона та олії огірочника.
НА ПРАКТИКІ
  • Для інтенсивного догляду за дуже сухим волоссям терти волосся, концентруючись на кінцях. Масуючи волосся, потім обернути гарячим рушником. Продовжуйте, якщо це можливо всю ніч, а потім  змити шампунем.
  • Входить як жирова фаза у виробництві з догляду за волоссям.
  • Сироватка на кінцях пошкоджених, сухих, посічених кінчиків.
  • Може використовуватися в чистому вигляді або в суміші з ефірними оліями в лазні 5 хвилин до вашого манікюру.
 
 
 

..

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 648 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner