Метод отримання
Природні ароматичні речовини — це речовини, отримані фізичними ферментативними або мікробіологічними процесами з матеріалів природного походження. Ці ароматичні екстракти не містять ароматизатора молекули синтетичного походження.
Функція: Косметика і кулінарія, солодкий натуральний ароматизатор
Якість -100% природний
Концентрація алкоголю: 26% о. Країна походження Франції
Органолептичні властивості
Вигляд: рідина - Цвет: темно-червоний - Запах:Плоди, що зачаровуються - Смак: Земляніка
Точка спалаху 30 градусів C
Умови зберігання, щоб зберегти аромат у кращих умовах, ми радимо вам зберігати ваші ароматичні екстракти, далеко Якщо можливо, від світла, тримає їх у недоступному для дітей місці.
СВІЙСТВА І ВИПРОБУВАННЯ
Користування
Для ароматизація косметичні засоби Ліки:
|
|
У кулінарії Десерти:
|
|
НА ПРАКТИЦІ
Відсоток ВВода
Дози:
|
Додати 0,2 до 0,5% ароматичного екстракту в підготовці, від 2 до 5 мл (коло 1⁄2 до 1 чайної ложки) на 1 літр продукту.
Додають ароматичний екстракт до холодного продукту або перед випіканням.
- Ціна: 210 ₴