Кошик
633 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Масло Ши (нерафіноване)Butyrospermum Parkii, BIO 100 мл.

240 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00742
clockВідправка з 02 липня 2024
Масло Ши (нерафіноване)Butyrospermum Parkii, BIO 100 мл.
Масло Ши (нерафіноване)Butyrospermum Parkii, BIO 100 мл.Під замовлення
240 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Масло Ши — Природна рослинна олія, яку отримують з насіння або горіхів західноафриканської рослини Butyrospermum Parkiii. Butyrospermum Parkiii росте в тропічній Африці і культивується в Судані, Чаді та Бразилії. Місцеві жителі використовують його як побутовий жир для виготовлення мила, косметики, а навіть освітлення. 

 Хімічний склад:

пальмифікова кислота - 6%

стеаринова кислота - 41%

олеїнова кислота - 49%

линонова кислота - 4%

При кімнатній температурі мастила ши має м’яку жирну текстуру, від кольору слонової кістки до жовтого, з ароматним смаком. Завдяки високому вмісту ненасичених жирних кислот, Малювання олії Це дуже ефективно зволожувати кремом. При концентрації від 2 до 5% масла карите Для догляду за шкірою, волоссям, лосьйонами, помадою, тушою та спеціалізованими продуктами для чутливої та сухої шкіри використовуються як складники у дорогій косметиці.

Карите (масло Ши) перекладається як « життя». Масло, по суті, дає друге життя шкірі та волоссі, настільки сильні його регенеруючі властивості.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 240 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner