Кошик
616 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Абсолют Бензоїн ( Styrax tonkinensis), 10 мл.

353 

  • Під замовлення
  • Код: 00237
clockВідправка з 29 квітня 2024
Абсолют Бензоїн ( Styrax tonkinensis), 10 мл.
Абсолют Бензоїн ( Styrax tonkinensis), 10 мл.Під замовлення
353 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ботанічна назва: Бензойна смола з острова Суматра — Styrax benzoin Dryander, Тонкий стиракс бензойний — Styrax tonkinensis, Styrax tonkin
Синоніми: бензойна смола; сиамський бензоїн; бензоїн суматринський; Gum Benzoin; Siam Benzoin; Sumatra Benzoin, Benzoin (англ.), benjoin (франц.), Benzoeharz (нім.), benzoe dulcis (лат.)
Сімейство: Прараксові (Styracaceae)
Опис: Високе тропічне дерево заввишки до 20 метрів із блідо-зеленим листям округлої форми. Нижня частина аркуша біла, плід приплюснутий, розміром схожий на мускатний горіх. Бальзамова смола виділяється з надрізів на корі, застигає на світлі.
Цвет: Styrax tonkinensis ― Сіамський бензоїн — смола, зовні жовтогаряча або червонувато-коричнева, всередині — біла; Styrax sumatranum — Бензоїн смаранський — сіро-коричнева тендітна маса з темно-червоними смугами. 
Гумоїди отримують з обох типів бензоїну або з їх суміші. Гумоніїд являє собою жовтогарячо-коричневу в'язку масу з насиченим солодким ароматом.
Аромат: Насичений, солодкий, ванільний
Метод отримання: Бензоїн — бальзамічна смола, яка витягується з стовбура дерева методом надрізів, через які витікає смола. Гумоїд бензоїну готується зі смоли екстракцією розчинниками, наприклад, бензолом або спиртом, які потім випаровуються. Також у невеликих кількостях отримують абсолют. У продаж бензоїн зазвичай надходить у формі розчину в етилгліколі або іншому розчиннику.
Використовувана частина рослини: смола
Зона вирощування: Росте в тропічних районах Азії, смола видобувається головним чином на Суматрі, Яві та в Малайзії, а також у Лаосі, у В'єтнамі, у Камбоджі, Китаї та Таїланді.

Косметична дія
Надійний засіб догляду за сухою шкірою, що потріскалася, робить її еластичною. Знімає шкірні запалення, сприяє загоєнню різних шкірних ушкоджень, знімає лущення, регенерує пошкоджені клітини, прискорює загоєння, видаляє різні токсини зі шкіри, стимулює циркуляцію крові
Пом'якшує обвітрену шкіру рук, загрубілість п'ят, ефективний у разі обмороження та висипок на шкірі. Сприяє загоєнню ран і виразок, застосовується у разі дерматитів, для зняття почервоніння, подразнення та свербіння

Цілюща дія
Протизапальна, антиоксидантна, антисептична, зв'язувальна, вітрогінна, дезодорувальна, серцева, сечогінна, відхаркувальна, седативна, загоювальна.
Європейські лікарі використовують бензоїн у разі порушень дихальної системи, як-от астма, бронхіти, застуди, кашель, ларинготи, синусити, болю в горлі та тонзиліти. Пом'якшувальна дія бензоїну тонізує легкі, тоді як відхаркувальні властивості бензоїну допомагають очистити легкі від слизу, що накопичився в них.
Бензоїн підвищує фізіологічну силу та витривалість, і особливо корисний у процесі одужання.
Бензоїн покращує кровообіг, полегшує біль, зокрема біль у разі артритів і ревматизму, біль у м'язах і суглобах, викликаний підвищеною фізичною активністю й перенапруги.
Покращує травлення, надає заспокійливу дію на шлунок, зменшує метеоризм, нормалізує діяльність підшлункової залози. Як сечогінні властивості допомагає полегшити дискомфорт під час захворювань сечостатевої системи.
Полегшує симптоми під час ПМС.
Знімає подразнення шкіри та пришвидшує загоєння ран і виразок, заспокоює запалену шкіру, знімає почервоніння і свербіж під час псоріазу, екземи та інших форм дерматитів. 
Відомо про здатність бензоїну контролювати вміст цукру в крові, тому він може бути корисним для хворих на діабет. 
Помітно зменшує запальні процеси в порожнині рота

Інше застосування: Настоянка бензоїну, відома як чернашеський бальзам використовується під час застуди, ознайги, для пом'якшення болю в горлі, кашлю ларингітів. Вона покращує кровообіг, допомагає у разі закрепів і метеоризму, знімає запалення ясен. Гумоноїд і абсолют застосовуються як фіксатори та запашники під час виготовлення мила, косметики та парфумів, а в харчовій промисловості — у виробництві алкогольних і безалкогольних напоїв.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 353 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner