Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

СО2 екстракт Ірис (Iris germanica), 1 г

400 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 02707
clockВідправка з 27 червня 2024
СО2 екстракт Ірис (Iris germanica), 1 г
СО2 екстракт Ірис (Iris germanica), 1 гПід замовлення
400 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання

Селетивний надкритичний екстракції CO2. 

 
Частина рослини екстрагують
коренеплоди
 
Ботанічна назва
Iris Германика
 
Ботанічний сім'ї
Iridacées
 
Країна походження
Сербія (лот PCO20007) і Марокко (лот QCO20012)
 
культура
экологический

 

екологічна культура без використання пестицидів або синтетичних добрив

 
презентація
Упакований у невеликій скляній банці.
 
сортувальні Інструкції з паковання
 
 
 
ЯКІСТЬ
 

На етикетці, номер партії дотримуються письма із зазначенням серії кондиціонування.

 
органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: Консистенція температури 
- Цвет: Жовтий 
- Запах: порошкуватий, зелено-лесом, фіалка

 
композиція

Іронів: 3,1%

 
умови зберігання
Зберігати в сухому, далеко від джерел тепла та світла.
 
 
 
ПРИЛОЖЕНИЙ СКЛАДНІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ ДОБАВЛЕННЯ В ГОТОВИЙ ПРОДУКТ ВИКОРИСТАННЯ КОСМЕНТИЧНИХ РЕЦЕПТІВ
уход за кожей легко да да

СВІЙСТУ І ДІДИ ВИКОРИСТАННЯ

 

 

 
 
 
ЗАСТОСУВАННЯ
  • , цей екстракт приносить унікальні ароматичні ноти.
ВИКОРИСТАННЯ
  • Приготування туалетної води як компонента ноти серця
  • Нота серця можна викликати невинність и чистоту , залишаючись водночас жіночної та підкреслити вашу чуттєвість на краю .
НА ПРАКТИКІ
  • Розчинність:
    • чистий СО2 екстракт ірису повністю розчинний в 90° спирту и жирах (олії та олії).
    • Проте він не розчинний у воді.
  • обработка:
    • Цей екстракт СО2 завтовшки за низьких температур. Для простоти використання й дозування, ми рекомендуємо вам зібрати та пробірного СО2 екстрагують піпеткою, надана з пляшкою.
    • Для цього нагріти пляшку, за потреби в водяній бані для розрідження СО2 екстракт.
    • Вимийте матеріал спирту.
  • Для того, щоб зробити свій аромат:
    • Візьміть ваш CO2 екстрагують, як описано вище.
    •  
 
 
 
   
  • Для внесення косметичних засобів:
    • Візьміть ваш CO2 екстрагують, як описано вище.
    • Відсоток введення в  косметичні препарати   0,5 до 5%.
 
 
 
запобіжних заходів

- Зберігати в недоступному для дітей місці . 
- Не ковтати. 
- Природне з'єднання, , що міститься в цій ефірній олії, може мати ризик алергії в чутливих людей, коли ефірна олія вводять у косметичної композиції (як 7 — та поправці до Європейської директиви про косметичну продукцію (2003/15/EC)): лимонен. Зазвичай, завжди роблять застосунок для тестування препарату в ліктьовому суглобі, принаймні за 48 годин перед використанням.

 

НА ПРАКТИКІ

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ
дозировка ОТ 0,5 ДО 5% плотность 0,94 (35 °C)
нерастворимые в воде НЕРАСТІМНІ В ВОДИ маслорастворимый МАСЛОРАСТЮВАЛЬНИЙ
растворим в спирте РОЗТОВАНІ В СПІРТЕ    
 
 
ВИДИ ВИКОРИСТАННЯ
  • свеча
  • домашний аромат
  • духи
  • масло
 
 
 
Загальний об'єм формули 0,5% СО2 екстракт Ірису 5% СО2 екстракт Ірису
30 мл 0,15 мл 1,5 мл
50 мл 0,25 мл 2,5 мл
100 мл 0,5 мл 5 мл
250 мл 1,25 мл 12,5 мл

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner