Кошик
631 відгук
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Обліпихи (Hippophae rhamnoides) (СО2 екстракт), 10 мл.

288 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 02620
clockВідправка з 27 червня 2024
Рослинна олія Обліпихи (Hippophae rhamnoides) (СО2 екстракт), 10 мл.
Рослинна олія Обліпихи (Hippophae rhamnoides) (СО2 екстракт), 10 мл.Під замовлення
288 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 

Спосіб отримання

Надкритична екстракція CO2. Для отримання додаткової інформації, натисніть тут .

 
Частина рослини екстрагують
семена
 
Ботанічна назва
обліпиха крашиноподібна
 
Ботанічний сім'ї
Elaeagnacées
 
якість

100% чистий і натуральний, дівчини , рослинна олія, отримана за допомогою надкритичної екстракції CO2 без якої — або хімічної обробки, косметичної та якості харчових продуктів

 
Країна походження
Китай
 
культура
косметическая БИО

 

Органічні, завірений Ecocert Greenlife згідно зі стандартом Ecocert доступні на http://cosmetiques.ecocert.com

 
інша назва
Сибірський ананас, колючі верби, Сибірський олив'я
 
окисний потенціал
 
сортувальні Інструкції з паковання
 
 
 
ЯКІСТЬ
дата виготовлення
Жовтень 2015 р. (серія QHV0257) і в листопаді 2015 р. (серія RHV0048)
 
Найкраще використовувати до кінця
Жовтень 2017 (лот QHV0257) і листопада 2017 (лот RHV0048)

На етикетці, номер партії дотримуються письма із зазначенням серії кондиціонування.

 
органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд: ясно, олійна рідина 
- Цвет: жовтогарячий досить виражений 
- Запах: сильний досить насіння, фруктовий і злегка перцевий 
- Touch: проникає досить швидко в шкіру 
- Смак: насіння, фруктовий і злегка перцевий

 
щільність
0918-0923
 
кількість омилення
184-210
 
композиція

Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії RHV0048 :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або AGE) або вітамін Е:  лінолева кислота (омега-6) (35, 90%), ліноленову кислоту (омега-3) (32,30%)
  • мононенасичених жирних кислот (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (18,20%),
  • насичених жирних кислот (SFA): пальмітинова кислота (8,00%), стеаринова кислота (2,80%)

Склад жирних кислот — газової хроматографії стадії партії QHV0257 :

  • Поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК або AGE) або вітамін Е:  лінолева кислота (омега-6) (37%), ліноленової кислоти (омега-3) (29%)
  • мононенасичених жирних кислот (MUFA) олеїнова кислота (омега-9) (19%),
  • насичені жирні кислоти (SFA): пальмітинової кислоти (8%), стеаринова кислота (2%)

Інші активні інгредієнти :

  • Каротиноїди , включно з провітаміном А (40 мг/100 г): відповідає за колір олії та гарний зовнішній вигляд шкіри, потужних антиоксидантів, антистаріння та фотозахисною
  • Вітамін Е (300 мг/100 г): натуральний антиоксидант
  • Фітостероли (бета-ситостерольний): поліпшити функцію бар'єра шкіри та мікроциркуляції, гальмують старіння шкіри, протизапальну, захищає від УФдії.
 
умови зберігання
Стабільна рослинна олія. Зберігати в сухому, далеко від джерел тепла та світла.
 
 

 
 
 
 
 
СВІЙСТВА
  • Чудова активність антиоксидант , анти-радикала и антистаріння 
  • Зцілення , стимулює механізми відновлення шкіри особливо у разі опіків.
  • заспокоює подразнену шкіру.
  • вітамін А - легка захист проти УФ .
  • пом'якшувальна, вона згладжує и пом'якшує кожу.
ПОКАЗАННЯ
  • Втомлену шкіру, немає блиску та світла
  • зрілої шкіри, втрата тонусу
  • Опалери, рани, рубці
  • засмагла шкіра, пошкоджена сонцем
ВИКОРИСТАННЯ
  • антистаріння й тонізувальні 
  • Олія загоєння ран, тріщин, тріщин, шкіри
  • Догляд за опіками та сонячними опіками
  • сонцезахисні засоби (легкі)
  СИНЕРГІЗМ
  • Для догляду за опіків, рубців та сонячних опіків: ефірні олії лаванди  безсмертик італійський і Розмарина  вербенона.
НА ПРАКТИКІ
  • Може використовуватися в чистому вигляді або в суміші з ефірними оліями або інших рослинних олій у щоденному застосуванні на шкіру обличчя, шиї та декольте.
  • Через дуже високу концентрацію провітаміну А, і його жовтогарячого кольору, необхідно використовувати відповідні концентрації цієї олії:
    • Для захисту від сонця використовуйте концентрацію обліпихи 10% максимум у вашому препараті.
    • Для денного крему для обличчя використовуйте концентрацію обліпихинова олія від 1 до 5% у вашому препараті.
Загальний об'єм формули 1% Обліпиха 5% обліпихової олії 10% Обліпиха
30 мл 0,3 мл 1,5 мл 3 мл
50 мл 0,5 мл 2,5 мл 5 мл
100 мл 1 мл 5 мл 10 мл
250 мл 2,5 мл 12,5 мл 25 мл
 
 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 288 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner