Природні ароматичні екстракти складаються з ароматизаційних препаратів і натуральних смакових речовин.
Ароматизатори є екстракти, отримані з натуральних продуктів. Природні ароматичні речовини представляють собою речовини, отримані фізичними, ферментативними або мікробіологічних процесів із матеріалів природного походження. Ці ароматичні екстракти не містять смакову молекулу синтетичного походження.
100% натуральний
Аромат абрикоса природних (зокрема природного абрикосового екстракту) на спиртовій базі
- Зовнішній вигляд: рідина
- Цвет: оранжевий
- Запах: солодкий абрикос
- Смак: типовий абрикос
ПРИЛОЖЕНИЙ | СКЛАДНІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ | ДОБАВЛЕННЯ В ГОТОВИЙ ПРОДУКТ | ВИКОРИСТАННЯ КОСМЕНТИЧНИХ РЕЦЕПТІВ |
---|---|---|---|
|
ЗАСТОСУВАННЯ
Принесіть ноту фруктовим і солодким , типові абрикоси, ваші препарати. Свіжий і сонячний аромат , який захоплює Для аромату ваших косметичних препаратів:
|
||
|
СВІЙСТВА
Фруктово 100% натуральний , характерний абрикоса. Для аромату всі різновиди препаратів , особливо десерти:
|
||
|
|
- Зберігати в недоступному для дітей місці .
- Містить спирт (72% об'єму) , горючий , триматися якомога далі від джерел займання, не використовувати у свічок.
- Уникати потрапляння в очі, не застосовувати чисті на шкірі. Підтримувати належний дозування.
- Не ковтати чистий продукт — використовується в кулінарії у разі за умови, що вони розбавлені в достатнього ступеня.
- Деякі природні сполуки, , що містяться в цьому ароматичному екстракті, може становити ризик алергії в чутливих людей, коли продукт вводять у косметичної композиції (як 7 — та поправці до Європейської директиви про косметичні продукти (2003/15/EC) : ліналоол, гераніол.
- Завжди робіть заявку на тестовій підготовки в ліктьовому суглобі, принаймні за 48 годин перед використанням.
НА ПРАКТИКІ
ОТ 0,3 ДО 10%
Звичайне дозування: від 0,5 до 2% (від загальної ваги препарату) |
0,88 | ||
1 МЛ = 53 КАПЕЛЬ | РОЗМОВНІ В ВОДІ | ||
НЕРАСТІМНІ В МАСЛЕ
(Може бути використаний як дисперсія в нафтопродуктах) |
РОЗТОВАНІ В СПІРТЕ |
- (Расеювання)
дози:
|
Додати 0,2 до 0,5% ароматичних екстракту у вашому препараті, від 2 до 5 мл (приблизно 1⁄2 до 1 чайної ложки) на 1 л препарату.
Ароматичний екстракт додають максимально можливого ступеня холодний або прохолодний до кінця підготовки, але він також може бути нагрівний за потреби, він може бути увімкнений перед приготуванням до торта рідкого тіста, кекси... Ароматичний екстракт може бути доданий до молока перед ферментацією у разі отримання кислого молока.
Загальна сума остаточної формули | 1% ароматичного екстракту | 2% ароматичного екстракту | 5% ароматичного екстракту |
---|---|---|---|
~ 30 мл | 0,30 г | 0,3 г | 1,5 г |
~ 50 мл | 0,50 г | 1,0 г | 2,5 г (2,8 мл) |
~ 100 мл | 1,0 г |
- Ціна: 285 ₴