Avocado oil - англ.
Huiled’avocat - франц.
Avocadool - Нем.
Сімейство: Лаврові
Країна походження: ПАР
Метод отримання: Холодне пресування м'якоті плода авокадо.
Колір і запах: нерафінована олія авокадо має світло-зелений колір, істотно густіша у холодильнику.
У складі неомильної фракції олії авокадо містяться:
Альфа та бета каротиноїди;
Гідрокси-альфа-каротин
Лютеїн
Лецитин
Вітаміни C, D, K, PP, групи B, біотин;
токофероли 10,5 мг/100 г (альфа-токоферол — 84,9%, гамма-токоферол -15,1%);
фітостероли 402,8 мг/100г
бета-ситостерол — 88,3%,
дельта-5-авенастерол - 3,5%,
дельта-7-авенастерол - 0,5%,
кампестерол - 5,6%,
стигмастерол - 0,5%,
холестерол - 0,3%)*;
Хлорофіл;
Сквален;
Мікроелементи: калій, фосфор, магній, сірка, кальцій, натрій, мідь.
Склад тригліцеридів олії авокадо:
Олеїнова-Лінолева-Лінолева — 5-8%
Пальмітинова-Лінолова-Лінолева — 2-7%
Олеїнова-олеїнова-Лінолева — 10-18%
Пальмітинова-олеїнова-Лінолева/Пальмітолінова-Олеїнова-олеїнова - 12-27%
Пальмітинова-Пальмітинова-Лінолева/Пальмітінова-Пальмітінова-Олеїнова — 0-3%
Олеїнова-олеїнова-Олеїнова - 12-30%
Пальмітинова-олеїнова-Олеїнова - 19-25%
Пальмітинова-Пальмітіна-Олеїнова — 3-11%
В олії авокадо містяться леткі ароматичні сполуки:
гермакрен-D,
бета-бісаболен,
бета-каріофілен,
каріофілоленоксид,
альфа-кубебен
альфа-бергамотен
альфа-копаний
альфа-гумулен та ін.
Олія авокадо може бути рекомендовано в косметології для:
- Стимуляції регенерації, клітинного оновлення шкіри;
- Олія в денну косметику, яка збільшує сонцезахисний фактор емульсії;
- Як одна з масажних олій у сумішах з ефірними оліями;
- Як Anti-age домішка в засоби для зрілої, сухої, потрісканої шкіри, що допомагає впоратися з віковою сухістю та відновлювальна еластичність шкіри;
- Anti-age домішка в засоби для профілактики зморщок;
- У засоби, спрямовані для нормалізації діяльності сальних залоз;
- У разі різних шкірних хвороб — нейродерміту, екземи, псоріазу — як пом'якшувальний, зменшує патологічну сухість і лущення шкіри;
- У засоби для волосся, для лікування сухої себореї, псоріазу волосистої частини голови;
- Для виготовлення високоякісного мила, оскільки відомо, що додавання олії авокадо покращують твердість і властивості піни.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Об`єм | 10 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Вид рослинної олії | Авокадо |
Інформація для замовлення
- Ціна: 109 ₴