Кошик
604 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (97) 512-37-40
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Ши (Butyrospermum parkii), 100 мл

273 

  • Під замовлення
  • Код: 00597
clockВідправка з 18 березня 2024
Рослинна олія Ши (Butyrospermum parkii), 100 мл
Рослинна олія Ши (Butyrospermum parkii), 100 млПід замовлення
273 
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (97) 512-37-40
    Богдан, по відвантаженню...
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Shea butter, Karite butter - англ.  

Beurre de karite - франц.

Sheabutter - Нем.

 

Сімейство:  Сапотові

Метод отримання: Традиційне ручне оброблення плодів. Нерафіноване.

Колір і запах: олія кольору слонової кістки, з легким жирновато-деревним, «грибним» запахом.

Особливості:
 
Особливістю олії ши є його унікальний відсоток неомильної фракції, що сягає до 16%, що складається з фітостеролів,
Завдяки наявності фітостеролів, олія ши має природним сонцезахисним чинником, протизапальними властивостями та слабким естрогенмодулювальним ефектом. 
Використання в косметиці
Комбінація фітостеролів, токоферолів, тритерпенів — кожен із яких має власні унікальні властивості, робить олія ши зажаданою добавкою в денну косметику, у засоби для догляду за зрілою, віковою шкірою, пом'якшувальною, оклюзійною добавкою для шкіри зі порушеними бар'єрними функціями. 
 
Олія ши може рекомендуватися як:
 
  • Anti-age домішка в засоби для зрілої, сухої, потрісканої шкіри, що допомагає впоратися з віковою сухістю, що відновлює еластичність шкіри;
  • Олія в денну косметику, яка збільшує сонцезахисний фактор емульсії, і зменшує негативні наслідки впливу на шкіру ультрафіолетового випромінювання;
  • домішка в засоби для пом'якшення шкіри у разі нейродерміту, атопічного дерматиту, полегшення стану у разі сверблячих дерматозів
  • Добавка в помади, бальзами та інші засоби для догляду за губами
  • Масажна олія, зокрема може використовуватися в сумішах для профілактики розтяжок і стрий
  • добавка в дитячу косметику
  • домішка в засоби для волосся
 
 
Крім того, олія ши може використовуватися як носій активних інгредієнтів
Умови та термін зберігання: 24 місяці. Зберігати в прохолодному, темному місці.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникФранція
Упаковка засобуПластикова пляшка
Об`єм100 мл
Вид рослинної оліїДерева ши
Інформація для замовлення
  • Ціна: 273 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner