Кошик
633 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Гваякове дерево (Bulnesia sarmientoi) Об'єм: 10 мл

205 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 00049
clockВідправка з 02 липня 2024
Гваякове дерево (Bulnesia sarmientoi) Об'єм: 10 мл
Гваякове дерево (Bulnesia sarmientoi) Об'єм: 10 млПід замовлення
205 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Спосіб отримання: Парова дистиляція

Ботанічна назва: Bulnesia sarmienti

Країна походження: Парагвай

Якість: Ефірна олія Ботанічний та Біохімічно Визначено (EOBBD)100% чистим (не містить інших ефірних масел родичів), 100% натуральне (неденатурированно з синтетичними молекулами).

Корисні властивості

Психо-емоційна дія

Ефірне масло гваякового дерева впливає на свідомість расслабляюще, обволаківающе, сприяє медитації, знімає нервове напруження, рятує від почуття страху, пробуджує сексуальне бажання. Поєднання еротичного аромату і асептичних властивостей робить масло ідеальним засобом для інтим-косметики.

Косметична дія

Для догляду за старіючою шкірою, надає омолоджуючу дію.

Засіб для інтимної косметики.

Широко використовується в ароматерапії, в композиціях для одеколонів та парфумів, для косметики і мила. Надає композиціям міцність і довговічність у поєднанні з приємною нотою в ароматі, маскує різкий тон синтетичних добавок.

Цілюща дія

Протизапальну, антиоксидантну, антисептичну, сечогінну, сприяє посиленню лактації.

В домашніх умовах використовується як засіб, що поліпшує кровообіг. Допомагає при артриті, подагрі.

Руководства по ароматерапии рекомендуют употреблять гваяковое масло из древесины Bulnesia sarmientiB качестве антиревматического, антисептического и мочегонного средства. В некоторых из руководств утверждают, что оно избавляет людей от чувства страха.

Применение

Древесина используется для резьбы по дереву. Ранее ароматическое масло применяли при ревматизме и подагре. Также используется для лечения венерических заболеваний и как полоскание для рта.

Жидкий экстракт и тинктура применяются в фармакологии как диагностический реагент при исследовании крови. Также используется как фиксатор и отдушка при производстве косметики и парфюмерии.

Органолептические свойства

Внешний вид: при комнатной температуре - густая паста бежевого или светло-коричневого цвета

Запах: древесный, теплый, экзотический

Плотность: 0.960 - .0980

Температура воспламенения: 112°C

Основные биохимические компоненты

Результаты газовой хроматографии OHE0623:

Сесквитерпенолы: бульнезол (45.48%), гвайол (26.00%), альфа-эвдесмол (9.01%), гамма-эвдесмол (3.93%), 10-епі-гамма-эвдесмол (2.00%)

Синергія: з олією герані, неролі, дубового моху, костуса, сандалового дерева і аміріса. Особливо широко олію використовують у парфумерії в композиціях з трояндою.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 205 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner