Спосіб отримання
Природні ароматичні речовини є речовинами, здобутими фізичними, ферментативними або мікробіологічними процесами із матеріалів природного походження. Ці ароматичні екстракти не містять ароматизатора молекулу синтетичного походження.
Функція: Косметика та кулінарія, солодкий натуральний ароматизатор
Якість
100% натуральний
Концентрація Вміст алкоголю: 63% об. Країна походження Франція
Органолептичні властивості
- Зовнішній вигляд: рідина - Цвет: безбарвний - Запах: характерний для м'якоті свіжого кокоса- Смак: кокос
Точка спалаху 25 ° С
Умови зберігання Щоб зберегти аромат у найкращих умовах, ми радимо вам зберігати ваші ароматичні екстракти, далеко від світла, якщо можливо, у холодильнику, зберігаючи їх у недоступному для дітей місці.
СВІЙСТВА Й ВИКОРИСТАННЯ
Використання
Для ароматизації косметичних препаратів:
|
|
У кулінарії Десерти:
|
|
НА ПРАКТИКІ
Відсоток ВВода
Дози:
|
Додати 0,2 до 0,5% ароматичного екстракту в підготовці, від 2 до 5 мл (приблизно 1⁄2 до 1 чайної ложки) на 1 літр продукту.
Додають ароматичний екстракт у холодний продукт або перед випіканням.
- Ціна: 385 ₴