Кошик
638 відгуків
+380 (67) 783-48-96
+48 (696) 20-32-47
+380 (50) 378-28-00
Інтернет-магазин «Aroma-Zone»
Кошик

Рослинна олія Шипшина (Rosa rubiginosa) 10 мл

148 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Під замовлення
  • Код: 02834
clockВідправка з 30 липня 2024
Рослинна олія Шипшина (Rosa rubiginosa) 10 мл
Рослинна олія Шипшина (Rosa rubiginosa) 10 млПід замовлення
148 ₴
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
+380 (67) 783-48-96
  • +48 (696) 20-32-47
  • +380 (50) 378-28-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Rosehip seed oil - англ.

Huile de rose musquee - франц.

Hagebuttenцl - Нем.

Сімейство: Рожеві

Країна походження:  Чилі

Метод отримання:  Першого холодного отжима

Органолептичні ознаки:

Колір олії, отриманої з насіння шипшини — блідо-жовтий. Запах — легкий, жирний, слабокислий.

Склад:

В олії шипшини містяться:

-каротиноїди (не менш ніж 50 мг%);  

-альфа- та бета-токофероли (не менш ніж 40 мг%);

Неомильна фракція в олії шипшини становить 1,9-2,5%.

Основні властивості:

Олія шипшини містить невелику кількість трансретинової кислоти, що відіграє помітну роль у терапевтичних властивостях олії.

Олія шипшини має протизапальну та загальнозміцнювальну дію, стимулює імунітет.

Підсилює регенерацію тканин і синтез гормонів, зменшує проникність судин, бере участь у вуглеводному та мінеральному обміні.

Безпосередньо нанесення олії шипшини на ранову поверхню прискорює загоєння. Лікування олією шипшини зменшує явища гіперпроліферації епітелію.

Використовується для лікування ран на яснах і слизової рота, викликаних травмувальними протезами або іншими причинами.

 

Вплив на шкіру, застосування в косметиці:

►Олійка трансретинова кислота, що міститься в олії, прискорює загальний процес оновлення шкіри, сприяє збалазованій процесам ремоделювання й синтезу колагену. Водночас застосування олії шипшини дає змогу використовувати терапевтичні переваги трансретинової кислоти без побічних ефектів, які їй властиві, оскільки в олії шипшини трансретинова кислота є в природному вигляді, є складником частиною комплексу ненасичених жирних кислот.

►Олія шипшини надає  омолоджувальна, тонізувальна  і регенерувальна дія.

►Надає шкірі здорового гарного кольору.

►Регулярне застосування олії шипшини запобігає передчасному старінню шкіри, зменшує зморшки, підвищує еластичність шкіри.

►Експериментально підтверджена здатність олії шипшини боротися зі стійкими проявами фотостаріння — зморшками, темними плямами, активним кератозом. Під час експерименту, через три тижні  регулярного застосування оливи шипшини, було відзначено помітне зменшення ознак фотостаріння, а впродовж чотирьох місяців вони були практично повністю усунуті.

►Олія шипшини нормалізує роботу сальних і потових залоз.

►Чудово підходить для догляду за сухою, пошкодженою, лущеною, тьмяною шкірою.

►Використовується під час лікування екземи, псоріазу, сильної пігментації, для підтримувального лікування після опіків.

►Ефективно для усунення постакне.

►Застосовується для  догляд за зрілою шкірою (рекомендується поєднувати його з оліями макадамії та мигдалю).

►Використовується проти трофічних виразок, пролежнів, дерматозів.

►Застосовується у разі тріщин і саденах сосків у матерів-годувальниць.

Дозування:

Використовується як домішка — до 20%.

Може наноситися в чистому вигляді — локально, на окремі зони шкіри.

 

Умови та термін зберігання:

18 місяців. Зберігати в прохолодному, темному місці.

Характеристики
Основні
ВиробникБЕТ
Об`єм10 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 148 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner